cześć dziewczyny, chciałabym was się poradzić. Jestem z Sosnowca jestem po 4 poronieniach mam 4 letnią córkę. Pierwsze poronienie miało miejsce pół roku przed ciążą z córą i poroniłam w 6 tyg. Potem urodziła się córka potem 3 kolejne poronienia.Ostatnie miało miejsce 2 miesiace temu. Ostatnia ciąża była na utrogestanie, prolutexie, encortonie, clexanie 80. Strata ciąży była w 9 tyg (wcześniejsze poronienia na wczesnym etapie , bez echa serduszka) nie miałam nigdy żadnych badań robionych dziś dopiero zrobiłam przeciwciała ana 1 i kardiolipiodowe ale co z tego skoro leki na tym juz miałam. A jeszcze mam hiperprolaktynemie czynnościową i brałam bromergon mimo to wszystko ciąża zatrzymana jesteście w trakcie badań genetycznych nie mamy jeszcze wyniku ale wszyscy powiadają, że to immunologia bo dziecko jedno mamy bez problemu i na tych lekach dziecko dotrwało do 9 tyg. Moja endokrynolog poleciła mi lekarza milewicza z krakowa..znacie takiego?? na necie ma slabe opinie, że stary, że zasypia nie dawno zmieniłam lekarza i poroniłam znowu zmiana lekarza nie wiem czy wyjściem ale obecny nic więcej nie pomoże chce tylko zwiększyc dawke sterydu jest potrzebuje lekarza który cokolwiek zdiagnozuje zrobi szereg badan i tyle! czy znacie takiego? albo czy milewicz takie badania przeprowadza? znacie go? możecie jakoś mi pomóc?