reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porodówki w Szczecinie i okolicach

Właśnie dzwoniłam na Kadłubka również i tam najdłuzej trzeba czekać. Tam należał synek ale teraz daleko nam tam i należymy na tartacznej do przychodni. Ortopedę włąsnie oni polecili nam na bat. chłopskich 86 i tam mam 20 zadzwonic bo rejestrowac na marzec będą:) Ewentualnie spróbuje jeszcze w stoczniowej.

reklama
Właśnie dzwoniłam na Kadłubka również i tam najdłuzej trzeba czekać. Tam należał synek ale teraz daleko nam tam i należymy na tartacznej do przychodni. Ortopedę włąsnie oni polecili nam na bat. chłopskich 86 i tam mam 20 zadzwonic bo rejestrowac na marzec będą:) Ewentualnie spróbuje jeszcze w stoczniowej.

To nam się chyba jakoś wyjątkowo udało...
a co ile trzeba chodzić z dzieckiem do ortopedy i okulisty?

Moze i dlugo ale fachowo i darmowo USG a w innych trzeb placic 50 zl.
ticker.php

To nam się chyba jakoś wyjątkowo udało...
a co ile trzeba chodzić z dzieckiem do ortopedy i okulisty?
Do ortopedy 4 tygonie puzniej po chyba 3 miesiacach a trzeci raz jak juz bedzie dobrze chodzilo tak mi powiedzial ortopeda. Wiadomo jak nie bedzie problemow bo moze cojsc wyjsc.
Do okulisty dwa razy ja bylam po 2 miesiacy i lekarz mowila ze dopiero jak dziecko zacznie pokazywc lub mowic co widzi. Jezeli bedzie cos tak jak moja miala z okiem to trzeba czesciej kontrolowac ale oni i tak nic nie zobacza zabardzo.Albo nie chca zobczej ja chodzilam do przychodni na kase chorych.
ticker.php

Dzis ogladalam w telewizji jak chowali ta dziewczynke co zmrlo przez tak bakterie to straszne. Wspolczuje taj kobiecie az sie poplakalam.
ticker.php

witam ja mam pytanie z innej beczki- szukam szkoły rodzenia w Szczecinie- czy jakąś polecacie? Od razu muszę zastrzec, że nie mogę korzystać z takiej przyszpitalnej, bo rodzić będę dobre 200km od miasta. z góry dziękuję za odpowiedzi.

reklama
Cześć dziewczyny!!
Nie było mnie na forum ponad 3 miesiące.
Haniu jeśli chodzi o porodówkę to ja osobiście rodziłam na Piotra Skargi.
Na obsługę narzekać nie mogę jednak męczyli mnie 13 i pół godziny zamiast od razu zrobić cesarskie cięcie:-( Urodziłam dwa tygodnie po terminie, a poród wywoływali mi tydzień.
Jeśli miała bym wybierać jeszcze raz szpital to na pewno były by to Zdroje:tak:.
Pozdrawiam serdecznie!

Do góry