reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porodówki w Szczecinie i okolicach

Witajcie. Miałam rodzic w Zdrojach .Na ostatniej wizycie mój gin powiedział ,ze juz tam nie pracuje tylko w Policach od grudnia, bo wiekszość tam sie przeniosła za profesorem. Tak wiec tam mnie skierował i 5 lutego urodziłam córeńkę przez cc. Powiem tylko, ze poza remontem wyrózniaja sie przede wszystkim fachowymi ludżmi i miłą atmosfera.kocioł niezły mieli, bo akurat trzy cesarki były i praktycznie ciagle odbierali porody naturalne.Do tego pacjentki z Pomorzan dochodziły, uruchomili na drugim pietrze dodatkowe sale. Było około 50 mam, gdy wychodziłam . Nie moge złego słowa powiedzieć. Rodziłabym tam ponownie gdybym miała wybierac:)
A kto przychodzil do mlucha na badnia
024013950.png

reklama
Do dziecka 2 razy dziennie przychodził pediatra który aktualnie mial dyżur.Tak wiec tylko raz powtórzyła mi się lekarka w 5 dobie. Dziecko było badane przy mnie, za każdym razem osłuchiwane. Tylko na wyniki zabierano do zabiegowego(i kąpiele) aby przy mnie nie pobierac krwi , bo płaczu maleństwa bym nie zniosła. Zresztą obchód ginekologiczny też był dwa razy dziennie.

Do dziecka 2 razy dziennie przychodził pediatra który aktualnie mial dyżur.Tak wiec tylko raz powtórzyła mi się lekarka w 5 dobie. Dziecko było badane przy mnie, za każdym razem osłuchiwane. Tylko na wyniki zabierano do zabiegowego(i kąpiele) aby przy mnie nie pobierac krwi , bo płaczu maleństwa bym nie zniosła. Zresztą obchód ginekologiczny też był dwa razy dziennie.
Tez tak mialam dwa razy dzienie i ginekolodzy i pediatrzy wiec Police to so samo co Unia wkoncu przeszli wszyscy lekarze.
024013950.png

no to zwyczaje panuja w policach jak na unii ja tez mial wizyte pediatrow dwa razy i ginekologow mimo ze pozniej ja juz nie wymagalam ginekologow opieki bo rodizlam Sn to jeszcze nie mailam zadnego naciecia to i tak musialm sie meldowac przez cale 3 tyg na kazdej wizycie

Dzieciaczki tez zabierali do kapieli ja w tym zcasie korzystalam i sama wskakiwalam pod prysznic by pozniej byc z malenstwem caly czas ;-);-)

Frotka wielkie gratulacje maleństwa
p040.gif

Witajcie:) Dziekuję wszystkim za miłe słowa pod adresem mojej córeczki:)
Dzwoniłam dzisiaj, że by zarejestrować Milenke i Miłoszka do ortopedy. Kurcze nawet nie rejestrują teraz tylko pod koniec miesiąca kazali dzwonić. A terminy na marzec kwiecień... Prywatnie profesor ordynator z Unii bierze 150zł za wizytę! A z dwójką dzieci rabat tylko 250zł! SZok! Pewnie do okulisty też takie kolejki. Mała ma być po 3 miesiacu przebadana ale Miłek już za miesiąc kończy 4 latka i do bilansu tez oczka trzeba przebadać. Jutro obdzwonię , zobaczymy.

Witajcie:) Dziekuję wszystkim za miłe słowa pod adresem mojej córeczki:)
Dzwoniłam dzisiaj, że by zarejestrować Milenke i Miłoszka do ortopedy. Kurcze nawet nie rejestrują teraz tylko pod koniec miesiąca kazali dzwonić. A terminy na marzec kwiecień... Prywatnie profesor ordynator z Unii bierze 150zł za wizytę! A z dwójką dzieci rabat tylko 250zł! SZok! Pewnie do okulisty też takie kolejki. Mała ma być po 3 miesiacu przebadana ale Miłek już za miesiąc kończy 4 latka i do bilansu tez oczka trzeba przebadać. Jutro obdzwonię , zobaczymy.

Ja do ortopedy czekałam jakieś 2-3 tyg, teraz 25 lutego mamy drugą wizytę.
A do okulisty rejestrowałam małego 3 lutego i termin mamy na 17marca, czyli nie tak źle. Było kilka terminów wcześniejszych, ale nie pasowała nam godzina. Tylko, że ja rejestrowałam się na Kadłubka.

Ja do ortopedy czekałam jakieś 2-3 tyg, teraz 25 lutego mamy drugą wizytę.
A do okulisty rejestrowałam małego 3 lutego i termin mamy na 17marca, czyli nie tak źle. Było kilka terminów wcześniejszych, ale nie pasowała nam godzina. Tylko, że ja rejestrowałam się na Kadłubka.
Ja tez krotko czekalam 3 tygodnie i 3 dni miala mala i bylam u ortopedy. raptem 2 tygodnie za pierwszym razem a 2 razu to czekalam miesiac. Moja mal chodzi na Kadlupka
ticker.php

reklama
Ja u ortopedy byłam w przychodni stoczniowe,czekałam chyba tydzień odrazu w gabinecie zarejstrowali mnie na usg bioderek byłam bardzo zadowolona dodatkowo z maluszkami do ortopedy wchodzi się bez kolejki:-p
A wiecie ze nie w każdym mieście zalecaja wizytę u okulisty dziwne

Do góry