reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porodówki w Szczecinie i okolicach

reklama
Ja na Pomorzanach nie rodziłam ale byłam na patologii przez kilka dni. Ja nie miałam zastrzeżeń żadnych. Opieka bardzo dobra. Na minus Pomorzan przemawiają jedynie warunki lokalowe - tzn brak łazienek przy salach. Wiem, że nie to jest najważniejsze, ale gdy w Zdrojach jeszcze na starym oddziale musiałam przejść po porodzie cały korytarz na pierwsze siku - i zemdlałam po drodze - stwierdziłam, że łazienka blisko pokoju lub w pokoju to jest dla mnie wymóg konieczny.

Teraz łazienki są remontowane. W starej jest kabina i toaleta, a panie po cc maja do dyspozycji prywatną łazienkę (wcześniej była ona przy prywatnym pokoju o ile tak się to nazywa), o ile sie orientuję to teraz remont powinien być ukończony.

ja słyszałam dużo dobrego o wojskowym,
tzn wiadomo że warunki są jakie są tzn że nie ma luksusów, nie ma łazienek na każdy pokój jak w Zdrojach ale często bywałam na usg tam i każdy lekarz i pielęgniarka super mili. Od wielu kobiet słyszałam że bardzo mili są podczas porodu i opiekują się, doglądają, pomagają we wszystkim. Jest czysto.

reklama
ja pierwszego rodzilam na unii, a teraz to chyba police, ew pomorzany... ja jestem z okolic glebokiego, wiec do zdrojów mam przez cale miasto..

Do góry