dzięki za odpowiedź .Nie ma wyboru. Rodzi się z tą, która ma dyżur.
reklama
Podobno zakończenie remontu planowane jest na 20 stycznia. Mam do Was pytanie, czy rodząc w Żeromskim korzystałyście z indywidualnej opieki położonej? W sensie czy podpisywałyście taką umowę, z którąś z położonych pracujących w tym szpitalu? Wiem, że w niektórych szpitalach jest taka praktyka i wówczas położna jest obecna przy porodzie sn przez cały czas.To mój pierwszy poród i jestem zielona w temacie. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?Pozdrawiam serdecznie!
Aguu
Fanka BB :)
Z tego co wiem nie ma takiej możliwości, chyba ze coś się zmieniło.Podobno zakończenie remontu planowane jest na 20 stycznia. Mam do Was pytanie, czy rodząc w Żeromskim korzystałyście z indywidualnej opieki położonej? W sensie czy podpisywałyście taką umowę, z którąś z położonych pracujących w tym szpitalu? Wiem, że w niektórych szpitalach jest taka praktyka i wówczas położna jest obecna przy porodzie sn przez cały czas.To mój pierwszy poród i jestem zielona w temacie. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?Pozdrawiam serdecznie!
Dzięki za info, czyli nie zdążę przed końcem remontuPodobno zakończenie remontu planowane jest na 20 stycznia. Mam do Was pytanie, czy rodząc w Żeromskim korzystałyście z indywidualnej opieki położonej? W sensie czy podpisywałyście taką umowę, z którąś z położonych pracujących w tym szpitalu? Wiem, że w niektórych szpitalach jest taka praktyka i wówczas położna jest obecna przy porodzie sn przez cały czas.To mój pierwszy poród i jestem zielona w temacie. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?Pozdrawiam serdecznie!
Nie słyszałam, ale też się nie orientowałam, bo idę na cc
reklama