reklama
Witam,
Mam pytanie czy wiecie coś może na temat remontu na bocianówce?
Czy się już zakończył, czy jest w trakcie, albo kiedy mniej więcej szacują zakończenie prac?
Pytam ponieważ, na grudzień mam termin porodu przez co zastanawiam się nad do tego czasu będzie już okej
Mam pytanie czy wiecie coś może na temat remontu na bocianówce?
Czy się już zakończył, czy jest w trakcie, albo kiedy mniej więcej szacują zakończenie prac?
Pytam ponieważ, na grudzień mam termin porodu przez co zastanawiam się nad do tego czasu będzie już okej
Witam, a możecie coś powiedzieć na temat konkretnych lekarzy? Wybieram się do dr Poznańskiej w Luxmedzie. Macie jakieś doświadczenia? Jak jest z pomocą w przystawianiu dziecka do piersi po CC?
Deruska - chyba najlepiej się wybrać w odwiedziny do szpitala, my planujemy. Myślę, że na stronie szpitala na pewno się pochwala, jak już skończą. Ja mam termin na połowę stycznia, ale chyba będzie CC, więc wcześniej.
Deruska - chyba najlepiej się wybrać w odwiedziny do szpitala, my planujemy. Myślę, że na stronie szpitala na pewno się pochwala, jak już skończą. Ja mam termin na połowę stycznia, ale chyba będzie CC, więc wcześniej.
monia-t ja właśnie chodzę do Poznańskiej, na ten moment mam wyłącznie doświadczenie w kwestii prowadzenia ciąży i tu jestem naprawdę zadowolona Uważam, że Pani doktor jest bardzo kompetentna i wszystko dokładnie tłumaczy co i jak.
Co do szpitala Żeromski, wiem że co roku są organizowane dni otwarte, ale ostatnio jak patrzyłam na stronkę było info, że w tym roku ze względu na remont odwołane."monia-t" w jaki sposób zamierzacie zwiedzić szpital? Na sale porodowe raczej jest niemożliwe aby wejść tak oo..;/
Co do szpitala Żeromski, wiem że co roku są organizowane dni otwarte, ale ostatnio jak patrzyłam na stronkę było info, że w tym roku ze względu na remont odwołane."monia-t" w jaki sposób zamierzacie zwiedzić szpital? Na sale porodowe raczej jest niemożliwe aby wejść tak oo..;/
Deruska - no właśnie na stronie szpitala jest informacja, że można przyjść indywidualnie, skoro nie ma dni otwartych. A co pokażą, to się okaże. Co do Poznańskiej, to właśnie chciałabym już zostać u niej do końca ciąży. Prawdopodobnie muszę mieć cesarkę, więc termin do umówienia.
A jak jest z kwalifikacją do cesarki w Żeromskim? Czy wystarcza skierowanie od lekarza czy decyduje np ordynator (w Koperniku tak jest)
A jak jest z kwalifikacją do cesarki w Żeromskim? Czy wystarcza skierowanie od lekarza czy decyduje np ordynator (w Koperniku tak jest)
Witajcie. W lutym czeka mnie mój pierwszy poród i póki co niewiele wiem w tym temacie. Chciałabym zapytać o kwestię położnej w Żeromskim. Czy funkcjonuje coś takiego jak wybór położnej i umawianie się z nią wcześniej? Czy wszystko zależy po prostu od momentu, kiedy się trafi do szpitala?
reklama