reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

A to faktycznie boisko terminu, u mnie 41 i 38 więc był trochę rozstrzał, ale po takiej długiej przerwie to ciężko coś obstawiać[emoji3]

reklama
Ja byłam wczoraj na, wizycie i nic się nie zapowiada [emoji33] dziś się zaczyna 38 tydzień. Jak często masz ktg?
Wczoraj miałam pierwsze A następne mam za tydzień w poniedziałek. Termin mam na niedziele[emoji16]

Ja mam wizytę dzisiaj, ale już nie liczę na cud[emoji1787]

Edit. U mnie wszystko pozamykane- nie rodzimy[emoji23]

Ostatnia edycja:
Hej, dziewczyny!:) Jakieś nowe informacje na temat porodu w Żeromskim? Z tego co czytałam oddział już oddany po remoncie. W grudniu czeka mnie mój pierwszy poród. Czy coś się zmieniło w kwestii wyboru położnej i umawianie się z nią wcześniej?
12 października organizują dni otwarte - może ktoś się wybiera?

reklama
Hej, dziewczyny!:) Jakieś nowe informacje na temat porodu w Żeromskim? Z tego co czytałam oddział już oddany po remoncie. W grudniu czeka mnie mój pierwszy poród. Czy coś się zmieniło w kwestii wyboru położnej i umawianie się z nią wcześniej?
12 października organizują dni otwarte - może ktoś się wybiera?

My jesteśmy świeżo po. Oddział piękny, nowy, czysty. Sale miałyśmy 2 osobowa z łazienką, przewijak w sali. Położne czesto dopytywaly czy czegoś nie potrzebujemy, zdecydowana większość bardzo chętna do pomocy.
Jedyny minus taki, że każda miała swoje zdanie na pewne kwestie i czasami same sobie zaprzeczały. Ale to chyba wszędzie tak jest [emoji1]
Ja nie miałam tam ani swojego lekarza a czułam się zaopiekowana [emoji1]

Do góry