reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Dokładnie. Mnie tak straszyli w pewnej sprawie w Narutowicza, a w Zeromskim pukali się w głowę [emoji38]

reklama
To może się jeszcze okazać, że spotkamy się na porodówce[emoji6]
A jak tam samopoczucie? U mnie skurcze przepowiadające dają popalić kilka razy dziennie mały szaleje w brzuchu, aż boli. Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze kilka tygodni [emoji87]
Ja tez mam za dwa tygodnie wizytę;)
I tez nic się nie zapowiada [emoji1]

To może się jeszcze okazać, że spotkamy się na porodówce[emoji6]
A jak tam samopoczucie? U mnie skurcze przepowiadające dają popalić kilka razy dziennie mały szaleje w brzuchu, aż boli. Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze kilka tygodni [emoji87]
Ja na razie nie wiem co to skurcze przepowiadajace;) w poprzednich ciążach tez tak miałam, że skurcze od razu rozpoczynamy akcje porodowe i mam nadzieje, ze teraz będzie tak samo.

A Mała jest tak spokojna, że czasami juz dosłownie staje na głowie, żeby zaczęła się ruszac[emoji23]
Gorzej jak sobie po porodzie to odbije [emoji16]

No u mnie w poprzednich też nie miałam, a teraz to ciągle coś się tam dzieje [emoji6] Ale jakoś na koniec opadła z energii, spać mi się chce cały czas.
Ja na razie nie wiem co to skurcze przepowiadajace;) w poprzednich ciążach tez tak miałam, że skurcze od razu rozpoczynamy akcje porodowe i mam nadzieje, ze teraz będzie tak samo.

A Mała jest tak spokojna, że czasami juz dosłownie staje na głowie, żeby zaczęła się ruszac[emoji23]
Gorzej jak sobie po porodzie to odbije [emoji16]

Hej, torba spakowana w razie czego[emoji6] ale jak narazie to tylko przepowiadające i ból w pachwinach. Ledwo człapię[emoji58]. Jutro zaczynamy 37 tydzień. A ty jak?

Hej, torba spakowana w razie czego[emoji6] ale jak narazie to tylko przepowiadające i ból w pachwinach. Ledwo człapię[emoji58]. Jutro zaczynamy 37 tydzień. A ty jak?
U mnie cisza i spokój jakbym w ciąży nie byla[emoji12] dziś 38+1, na przyszły poniedziałek umowilam się na ktg. Ale niestety nie mam nadziei [emoji23]

reklama
Do góry