ojj bidulko.....moja Pani Dr powiedziała że po terminie czeka max 10 dni i będzie wywoływanie....hmmm...nie wiem co Ci poradzać,pocieszac...może powinniście jechać do szpitala i troszkę awantury urządzić ( pracowałam kiedyś w takim miejscu -wiadomo było że jak petent się nie będzie awanturował to trza go zlać-jak przychodził ten bardziej hałaśliwy wiadomo było że trzeba stać na bacznośćDziewczyny ale jestem dziś nerwowa...nie spałam pól nocy jutro najprawdopodobniej mnie zostawia ale pocieszcie mnie i powiedzcie że nie położą mnie na atologie tylko od razu beda wywoływac jutro juz 41tyg i 2dni...
reklama
Pytanie do Dziewczyn, które już rodziły SN: czy po przyjęciu zakładany jest wenflon, czy nie macie takiego doświadczenia? i raczej, jeśli istnieje taka medyczna konieczność?
I drugie pytanie do ostatnio rodzących: jak ubierałyście Maluchy w szpitalu? Body z krótkim rękawkiem i pajacyk wystarczą? Czy raczej body z długim rękawkiem i pajacyk?
I drugie pytanie do ostatnio rodzących: jak ubierałyście Maluchy w szpitalu? Body z krótkim rękawkiem i pajacyk wystarczą? Czy raczej body z długim rękawkiem i pajacyk?
Dziewczyny powiedzcie mi, jestem teraz w 37t5d strasznie wczoraj twardniał mi brzuch, przez cały dzień był jak kamień, byłam na usg, lekarka powiedziała, ze jak nadal taki bedzie to 1 stycznia mam isc do szpitala na ktg, mimo że wizytę mam umóioną na 3 stycznia. Czy jest szansa, ze tak mi zrobią ktg jak przyjdę do żeromskiego z ulicy? Czy takie twardnienie brzucha jest bardzo groźne? Bo moja lekarka lubi mnie straszyć i coś mówiła, ze może jest ucisk pępowiny.
Agnieszka308
Zaciekawiona BB
Dziewczynki wlasnie mam podlaczona oksy a baba obok w sali drze sie w nieboglosy przy 3cm rozwarcia jest super masakra jak sie boje... karla idz na ktg na ip powiedz co ci jest napewno cie nie zbeda...
CandyKills
Zaciekawiona BB
Dziewczynki wlasnie mam podlaczona oksy a baba obok w sali drze sie w nieboglosy przy 3cm rozwarcia jest super masakra jak sie boje... karla idz na ktg na ip powiedz co ci jest napewno cie nie zbeda...
No to zycze powodzenia i szybkiego porodu a ja tez tak mialam ze dziewczyba obok w sali tak sie darla to normalka trzymam kciuki
I jak, urodziłaś? Jak tylko chwilka i dojdziesz do siebie, to napisz nam co i jak w szpitalu, jak poród pozdrawiamDziewczynki wlasnie mam podlaczona oksy a baba obok w sali drze sie w nieboglosy przy 3cm rozwarcia jest super masakra jak sie boje... karla idz na ktg na ip powiedz co ci jest napewno cie nie zbeda...
W
wesolutka85
Gość
Dziewczyny orientujecie się czy którys z lekarzy z żeromskiego pracuje w luxmedzie? :]
sonick mi wbili wenflon już na porodówce, zeby podłączyć kroplówę
reklama
Dziewczyny orientujecie się czy którys z lekarzy z żeromskiego pracuje w luxmedzie? :]
dzięki za info. Ale rozumiem, że wenflon dopiero zakładają jak konieczność, czyli właśnie oksytocyna albo coś, a nie że "z urzędu" jak przyjmują?
Widzę, że rodziłaś 10 miesięcy temu, a teraz też planujesz w Żeromskiego tak? Jakieś wskazówki, informacje? Ja mam termin na jutro, dlatego tak podpytuje Będę wdzięczna za wszelkie rady