reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

nicol ludzie sobie chyba sprawy nie zdają z tego co mówią, tak jakbyśmy nie chciały urodzić co najmniej - masakra. Nie dość że się męczymy na sam koniec to jeszcze potrafią człowieka dobić.

A u mnie obrotów ciąg dalszy, dzisiaj wizyta u internisty, jutro badania końcowe a w czwartek wizyta u gina i kolejne KTG.

A jak Wasze samopoczucie na te jesienne dzionki? Wczorajsza wieczorna wichura aż mnie przeraziła, mam nadzieje że jesień będzie ładna i słoneczna żebyśmy mogły jakieś spacerki zaliczyć:-):-)

reklama
Mi się zachciało dzisiaj klusek śląskich na obiad:tak:no i najadłam się jak...nie powiem kto;-)

Na pewno bedzie ładna jesień musi byc,czasem październik jest jeszcze bardzo ładny i ciepły:tak:

Ja jutro mam gina i odbiore ostatnie badania,a we czwartek jade na ktg:tak:

a ja wlasnie wrociłam od gina...mała waży ok. 3100g no i mam rozwarcie na 2 cm:szok: gin twierdzi ze do piątku urodze!!! cieszę się bardzo ale z drugiej strony nie nakręcam się...bo róznie to bywa.

a pytania z serii kiedy rodze? czemu jeszcze nie urodziłam?ile jeszcze? są tragiczne....i mega wqrzające:wściekła/y:!!! Jakbyśmy miały na to jakiś wpływ kiedy dziecko zechce wyjść!

trzymam kciuki za Wasze wizyty. ja w piatek KTG ale mam nadzieje że nie dotrwam.;-)

magdzia to bardzo dobre wieści :-) życzę Ci żeby proroctwa gina się sprawdziły:tak: żebyś mogła już tulić maleństwo, a nie męczyć się i przy okazji słuchać tych wkurzających pytań. Trzymam kciuki&&&
Ja jak ostatnio narzekałam na małą ilość ruchów maluszka tak od wczoraj mogę stwierdzić że mały imprezuje na maxa non stop :-D w dzień i w nocy i chyba strasznie nisko się już ułożył bo tak mnie ciągnie brzuch do przodu że nie mogę chodzic

nikol możesz być i 5 lat po poprzednim cięciu a i tak masz prawo do kolejnego cięcia. Oczywiście że mogą namawiać na próbę sn.

mag_dzia wow...to nieźle! Do piątku już niedaleko.

Ja w piątek lub poniedziałek pojadę na ściagnięcie szwów to ciekawe ile z Was już będzie z dzieciaczkami.
Mimo że to moje drugie dziecko to tak cudownie mieć już maluszka przy sobie. Więc życzę tym na które już cza czas jak najszybszych rozwiązań, a tym które mają jeszcze kilka tygodni aby szybko zleciały.

Mysza dlatego właśnie pytałam o to cc bo ja pierwszy poród miałam zakończony cc i po tym wszystkim co przeszłam to teraz też bym tak chciała a mój lekarz powiedział,że nie ma żadnych wskazań co to cc i boję się co to będzie:-(

mag_dzia
trzymam kciuki żeby szybko poszło:tak:

A u mnie nadal cisza i spokój...

nikol wg mojej wiedzy jak jesteś po jednym cięciu to nie mogą Cię zmusić do urodzenia siłami natury. Tylko że najczęściej chcą żeby poród rozpoczął się z akcji. Albo po 39tc.

Witajcie dziewczynki:tak:

Ja już po ktg i wszystko jest ok:tak:

No i jednak będę cięta tak zadecydował lekarz,ale dopiero 16 września ja nie wiem jak ja wytrwam do tego czasu-teraz to mi sie bedzie dłużyło jak już znam swój czas.
A wy kochane jak tam jak samopoczucie??
mag_dzia
jak sie czujesz ??rusza juz coś do przodu??

Gocha82 witaj:)

reklama
hejka

nicol i jak na KTG nie wyszły żadne skurcze? dlaczego aż do 16 chce cię trzymać lekarz skoro u ciebie już 40tc?

dzisiaj odebrałam wyniki badań i wszystko super, aż jestem zdziwiona że żelazo mam w tak dobrej formie i magnez nadal trzyma się w ryzach hehe, tylko w moczu bakterie - ale dziś wizyta to od razu temu zaradzimy:) i też KTG.

witaj Gocha:-) większość z pozostałych dziewczyn w dwupaku to wrześniówki, były chyba dwie dziewczyny na listopad ale coś ich ostatnio nie widać. Ale zawsze ktoś się tu jeszcze pojawia:tak::-)

Do góry