reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
to racja ehh. zostawie to na pozniej jak sie juz dzidzia urodzi. ale jak sie tak siedzi samej w domu to sie ma milionnnnnnnnnnn mysli w głowie:crazy:

nie jestem z krakowa mieszkam pod krakowem na wsi;-) jakby była ładna pogoda to napewno by mnie w domu nie było albo bym cos na zabicie czasu znalazła a tak no to pozostaje wegetacja:)

w sumie to racja zeby nie przepłacać tez szukam jakiegos ciekawego i nie zbyt drogiego fotelik juz mam do samochodu a wózek no na cos sie trzeba bedzie zdecydowac:) ładne imię Tymek:) nasza mała jeszcze nie ma wybranego na 100% może Martynka może Lilka albo Lenka:)

Witaj Nuska :), ale sie nas dużo czerwcoweczek zrobiło :). A kto brzuszek?

Co do wózków to prawda, każdy na co innego zwraca uwagę. Najlepiej wybrać sie do sklepu i troche popróbowac na sucho żeby zobaczyc który wózek najbardziej nam pasuje (wysokość gondoli, łatwość prowadzenia, amortyzacja kół itp). Jak mówisz ze na wsi mieszkasz to ja bym za wózkiem z dużymi i pompowanymi kołami się rozglądnęła i dobrą amortyzacją zebys po nierownościach mogła spokojnie jezdzić a nie pchac wózek :D

Przestało padac wiec chyba po truskaweczki sie wybiore :), zawsze to jakis spacer i schody zalicze :D

o truskawki poprosze:) choc chyba w tym roku znów pogoda im nie pozwoli rosnąc. skończą sie szybko i nie będą słodkie przez braksłońca a one są takie pyszne:)

jakby mąż miał wybrać samochód to by niebyło problemu a kurcze wózek dla dziecka jest wiekszym problemem niż auto hihi:-D:-D

reklama
Do góry