pikoik
Zaciekawiona BB
monisia gratulacje, akurat trafilas na ta fale porodow i stad urwanie glowy. NajwazniejsE ze juz masz synka rzy sobie. ja tez oczekuje synka, mam nadzieje byc tak dzielna jak ty, boje sie ze spanikuje i przyjedziemy za wczesnie do szpitala;-) ech Dzis mialam pierwsze ktg, niepotrzebnie sie martwilam wszystko w porzadku, choc maly niezbyt dokazywal, a wczesniej w samochodzie myslalam ze przez pepek wyjdzie. mimo skroconej szyjki i rozwarcia wierze ze dotrwamy do terminu albo chociaz 18 marca
moni ja dla malego wzielam 3 komplety spioszkow z bodziakami czapusie niedrapki jakbym go sama w nocy przewijala, do tego mam 5 tetrowych, 3 podklady do przewijania, 15 pampersow, wzielam tez sol fizjologiczna, octenisept, troszke wacikow i patyczkow, masc linomag do pupy i chusteczki nawilzane.
moni ja dla malego wzielam 3 komplety spioszkow z bodziakami czapusie niedrapki jakbym go sama w nocy przewijala, do tego mam 5 tetrowych, 3 podklady do przewijania, 15 pampersow, wzielam tez sol fizjologiczna, octenisept, troszke wacikow i patyczkow, masc linomag do pupy i chusteczki nawilzane.