reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

No to u mnie srednia to 3050 to maluszka bede miala;) to wesolutka napisz po czwartku gdzie to okladnie to nie bede szukac w poniedzialek:-)

reklama
dziewczyny potwierdzam, mam sprawdzone info że jak się jedzie do porodu to wjazd jest za free :)

I co trzeba pokazać na dowód, że boli?:-p Czy wierzą na buzię?;-)

Dziewczyny pisałyście kiedyś o tym ktg ale ja już zapomniałam. To lekarz musi zlecić czy same możemy się umówić w Żeromskim od jakiegoś konkretnego tygodnia?? Zastanawiam się ile wcześniej trzeba dzwonić, żeby w danym tyg. ciąży mieć zaklepane miejsce na ktg?

Martuśka mój gin powiedział mi żebym szła ok 38 tygodnia i żebym zadzwoniła już Ci daję nr 12 622 94 17

mozna dzwonic i sie umawiac na po skonczonym 38 tc wczesniej to ma srednio sens...ja dzwonilam w poniedzialek i umowilam sie na przyszly a caly przyszly tydzien byl wolny i jakbym chciala to moglam isc jeszcze w tym tygodniu wiec mysle ze tak tydzien wczesniej dzwonic

Aninek, Oczekująca dzieki dziewczyny za info. :tak: Ja tak sobie myślę, że to ktg to dobry czas na zobaczenie oddziału i zwiady, mam nadzieję, że zdążę zanim mnie weźmie.

Ja byłam z mężem w zeszłym tyg. ale była już 19:30 i głupio mi było wchodzić do szpitala i prosić o pokazanie sal porodowych:zawstydzona/y: tak, że tylko objechaliśmy drogę tam i spowrotem mierząc czas i zapoznając się z trasą. Raczej na zwiedzanie porodówki męża nie namówię już, sama nie chcę jechac samochodem na wypadek jak bym nie mogła znaleźć drogi powrotnej:-p a busem jechać to mogę ale już w konkretnym celu jak np na ktg.

Ale śniegu napadało przez noc nie?

Hehehe Martuśka ja nie oglądam idę na żywioł ;-) przecież to nie hotel ;-) ale jak zdążę iść na ktg po niedzieli to też mam zamiar rzucić okiem ;-)
Najchętniej chciałabym ktg zrobić w weekend bo Mój chce jeszcze popracować cały przyszły tydzień ;-)

Aco do śniegu to masakra ;/ ja nie lubię zimy ... było już tak fajnie ;) muszę się zebrać do pracy zawieźć L4 ale powiem Wam szczerze że wczoraj troszkę poszalałam z porządkami a dziś jakoś nie mam siły na nic ;/

Jesli cos sie dzieje to zapisy KTG robia wczesniej ale jesli ciaza jest normalna to nie m po co...ja mialam robiony i w 33 tc w szpitalu w zeromskim bo juz mialam skurcze wiec monitorowali co to sie dzieje...

A ja od dzis rana mam klucia w pochwie, i bole miesiaczkowe + bole krzyza no i twardnienia brzucha...chyba sie zblizam...narazie to te bole mijaja ale szczerze nie wyobrazam sobie jak sie zaczna nasilac to bedzie masakra...

reklama
Ojjjjj Oczekujaca wiem o czym mówisz ... ja też jestem przerażona jak będą silniejsze ...:szok: ja dziś w nocy np nie spałam bo jakoś tak mmm mokro mi było wiadomo gdzie ;-) i spałam strasznie czujnie ....

Do góry