reklama
martensja
Zaciekawiona BB
no właśnie, nie spieszy im się w ogóle... a my tu tak czekamy....:-(
hej
u mnie też się nic nie dzieje :-)
jestem już przekonana że będe mieć prowokację a chciałam tego uniknąć no ale cóż :-)
oszczytko: ja idę w sobotę na ktg i usg tylko tak po godz.11 bo jak pisałam wcześniej do 11 mają wypisy i jest duży tłok :-) trzeba się zgłosić na recepcję (tam gdzie się czekało na dzień otwarty właśnie) - także może się spotkamy :-)
sądze że w sobotę mnie już zostawią i będziemy leżeć
oj uparte uparte te dzieciaczki, chociaż moje trzy koleżanki tez były po terminie w tym dwie aż 10dni
u mnie też się nic nie dzieje :-)
jestem już przekonana że będe mieć prowokację a chciałam tego uniknąć no ale cóż :-)
oszczytko: ja idę w sobotę na ktg i usg tylko tak po godz.11 bo jak pisałam wcześniej do 11 mają wypisy i jest duży tłok :-) trzeba się zgłosić na recepcję (tam gdzie się czekało na dzień otwarty właśnie) - także może się spotkamy :-)
sądze że w sobotę mnie już zostawią i będziemy leżeć
oj uparte uparte te dzieciaczki, chociaż moje trzy koleżanki tez były po terminie w tym dwie aż 10dni
hej. u mnie cisza. w nocy nic nie bolało, nawet plamienia się skończyły. podejrzewam, że plamiłam po badaniu ginekologicznym po prostu...dzisiaj chyba wybiore się na kilkugodzinny spacer...ale już starciłam nadzieję, że cokolwiek mi pomoże. jutro pojadę do szpitala i może powiedzą co dalej ze mną. a jak wasze samopoczucie?
reklama
martensja
Zaciekawiona BB
hej, u mnie nic. nie wiem czemu tak mamy, staram się być spokojna, ale gdzies tam się martwię...:-( chciałabym, żeby wszystko poszło naturalnie i w miare szybko...