reklama
Ja w ten czwartek zaczynam 39TC.... Jakby nie bylo bardzo cieszylabym sie z porodu na dniach wlasnie miedzy czwartkiem, a niedziela Ze wzgledow organizacyjnych....
Tak czy inaczej mamy duze szanse spotkac sie na porodowce, dziewczyny... ;-)
No i zasilimy męskie grono na poczatek listopada...
Edit: A któras z was mieszka w Nowej Hucie?
To już tak z ciekawosci pytam, jesli tak mozecie pisac na priv
Tak czy inaczej mamy duze szanse spotkac sie na porodowce, dziewczyny... ;-)
No i zasilimy męskie grono na poczatek listopada...
Edit: A któras z was mieszka w Nowej Hucie?
To już tak z ciekawosci pytam, jesli tak mozecie pisac na priv
Ostatnia edycja:
No mój też chłopczyk Sami faceci
Ja byłam właśnie dzisiaj na KTG. Skurcze są większe niż tydzień temu, lekarz powiedział że mam twardą macice i nie sądzi żebym wytrwała do terminu czyli 6 listopada.
Kazał się zapisać na czwartek na następne KTG o ile jak sam powiedział do czwartku dotrwam więc mam na 11.30.
No jestem bardzo ciekawa kiedy mi się zacznie.
Ogólnie do szpitala mam max.15 minut więc spoko.
Ja byłam właśnie dzisiaj na KTG. Skurcze są większe niż tydzień temu, lekarz powiedział że mam twardą macice i nie sądzi żebym wytrwała do terminu czyli 6 listopada.
Kazał się zapisać na czwartek na następne KTG o ile jak sam powiedział do czwartku dotrwam więc mam na 11.30.
No jestem bardzo ciekawa kiedy mi się zacznie.
Ogólnie do szpitala mam max.15 minut więc spoko.
martensja
Zaciekawiona BB
Ja też jestem bardziej z centrum. Ale myslę, ze dojazd zajmie jakies 20-25 min.
Mnie wszystko coraz bardziej boli, cieżko mi było dzisiaj chodzić. Mam nadzieje, że to tak ma być? Też tak macie? Teraz trochę lepiej.
Mnie wszystko coraz bardziej boli, cieżko mi było dzisiaj chodzić. Mam nadzieje, że to tak ma być? Też tak macie? Teraz trochę lepiej.
to normalne,że wszystko boli. ja jak dłużej pospaceruję, to też mam ochotę się położyć. boli mnie krocze, pewnie dziecko uciska zgodnie z prawem grawitacji no i chyba już tam wszystko się przygotowuje do porodu, rozciąga, więzadła macicy się rozluźniają. tak ma być!
No ja mam znowu tak że jak chodzę to mnie nie boli nic. A jak siąde na chwilę to jest masakra, właśnie najbardziej to krocze mnie boli. A tak to ogólnie ciężko tylko chodzić.
DLa mnie najgorsze jest cierpnięcie rąk szczególnie w nocy chociaż dzisiaj cały dzień mam taką "dziwną" tą prawą ręke Ale pytałam się dzisiaj tego lekarza czy to normalne i powiedział że tak.
I strasznie chce mi się pić
DLa mnie najgorsze jest cierpnięcie rąk szczególnie w nocy chociaż dzisiaj cały dzień mam taką "dziwną" tą prawą ręke Ale pytałam się dzisiaj tego lekarza czy to normalne i powiedział że tak.
I strasznie chce mi się pić
martensja
Zaciekawiona BB
Dzięki :-) to dobrze...
to moja pierwsza ciaża... :-)
to moja pierwsza ciaża... :-)
reklama