reklama
Quchasia Nie czekają do 2 tyg. Ja po terminie jeździłam do nich na IP i tam kazali mi się stawić z rzeczami 8 dni po terminie. I tak w 41+1 tc zostałam przyjęta na oddział patologii ciąży i miałam założony balonik a dzień później podaną oksytocynę.
stokrotka
Fanka BB :)
Mnie zostawili na patologi bo bylam po terminie, na drugi dzien mieli zalozyc balonik ale tego nie zrobili.Skurczy brak wiec bylam zdziwiona ze czekaja. Na drugi dzien poprosilam o balonik. Trafilam na wrednego lekarza ktory jak sciagal mi balonik (mialam 3cm rozwarcie) i mnie bolalo to powiedzial 'chciala pani to pani cierpi...' na drugi dzien trafilam na oddzial polozniczy tam dostalam oxy - 4 godziny skurcze, przebijali wody plodowe ale skonczylo sie na cc.
Od razu powinnam miec cc i po bolu bo itak nie mialabym takich skurczy jak powinnam. Moja cora urodzila sie w 42 tygodniu.
Co sie nacierpialam to moje ale wazne ze córka zdrowa i juz mam 3 tygodnie
Drugi raz nie rodzilabym na Ujastku, jedynie na ich plus to oddzial neonatologiczny i opieka po cesarce.
Od razu powinnam miec cc i po bolu bo itak nie mialabym takich skurczy jak powinnam. Moja cora urodzila sie w 42 tygodniu.
Co sie nacierpialam to moje ale wazne ze córka zdrowa i juz mam 3 tygodnie
Drugi raz nie rodzilabym na Ujastku, jedynie na ich plus to oddzial neonatologiczny i opieka po cesarce.
reklama