reklama
Odezwij się jak już będziesz zorganizujemy spotkanie
Czy ktoś wie jak to jest faktycznie z tym wywołaniem porodu na Ujastku? czy rzeczywiście tydzień po terminie przyjmują na wywołanie czy mają opory?
Ja termin mam na 7ego czerwca, ale chyba nic z tego nie będzie i muszę jeszcze poczekać.
A może wiecie co w sytuacji kiedy lekarz prowadzący wystawił L4 tylko do terminu porodu, a jak nie urodzę to co dalej? szpital wystawia jakieś zaświadczenie o macierzyńskim? czy pozostaje tylko internista?
Ja termin mam na 7ego czerwca, ale chyba nic z tego nie będzie i muszę jeszcze poczekać.
A może wiecie co w sytuacji kiedy lekarz prowadzący wystawił L4 tylko do terminu porodu, a jak nie urodzę to co dalej? szpital wystawia jakieś zaświadczenie o macierzyńskim? czy pozostaje tylko internista?
rysia420
Fanka BB :)
Czy ktoś wie jak to jest faktycznie z tym wywołaniem porodu na Ujastku? czy rzeczywiście tydzień po terminie przyjmują na wywołanie czy mają opory?
Ja miałam poród wywoływany 13 maja, ale tylko ze względów zdrowotnych. Nikt nie robił mi problemu, przyszłam na izbę przyjęć i powiedziałam że na indukcję. Nie potrzebowałam skierowania ( z tym że mój lekarz prowadzący był z Ujastka). Jeśli jesteś po terminie to najlepiej jeśli byś miała skierowanie od swojego lekarza na wywołanie. Wtedy nie będą robić problemów.
reklama