reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

maadzia dzięki wielkie za odpowiedź :-) czyli tylko myje się brzuch, a ja myślałam że całe ciało :-D bardzo pomocne te kartki o cc :)

reklama
Jasminaa

Ten zestaw startowy to ma być rożek i do środka do rożka włożone - 1 para niedrapek, 1 czapeczka, 1 body długi rękaw i coś na body czyli 1 pajac długi rękaw lub 1 kaftanik długi rękaw i 1 śpioszki, chusteczki mokre no i zapomniałam mówiły chyba o pieluszce tetrowej i pieluszce jednorazowej. I to się daje im i to zostaje podpisane i zaniesione do łóżeczka dziecka i to będzie tylko jego.

Na wyjście ze szpitala ma być taki sam zestaw powiedziały, że nie ważne czy kwiecień czy lipiec mają być dwie warstwy z długim rękawem więc body + pajac lub body + kaftanik i śpioszki, czapeczka.
Położna mówiła, że przed cesarką bierze się prysznic w jakimś specjalnym płynie antyseptycznym.

Narazie wszystko wskazuje na poród naturalny, Tymek obrócony główką w dól :-). To Nasze pierwsze dziecko, więc mam masę pytań i wątpliwości.

Może się spotkamy przed rozwiązaniem ? Brakuje mi rozmowy z kimś kto jest na podobnym etapie ciązy co ja.

Narazie wszystko wskazuje na poród naturalny, Tymek obrócony główką w dól :-). To Nasze pierwsze dziecko, więc mam masę pytań i wątpliwości.

Może się spotkamy przed rozwiązaniem ? Brakuje mi rozmowy z kimś kto jest na podobnym etapie ciązy co ja.

Super ! :) może jakiś kontakt priv ?
Ja po raz drugi odwiedze Ujastek i nie wyobrażam sobie porodu gdzie indziej !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry