reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD w szpitalu RYDYGIERA w Krakowie

reklama
Ponawiam prośbę Finn... skąd takie informacje?
Pierwsze dzieciątko rodziłam w styczniu tego roku i następne kiedyś w przyszłości również chciałabym urodzić w tym szpitalu :)

Odpowiadam na zadane na forum pytania dotyczące zamykania lub nie porodówki w Rydygierze.
Nie wiem skąd takie informacje droga forumowiczko:szok:, ale Sala Porodowa w Rydygierze działa, ma się świetnie i działać będzie nadal.
Nic nie wiadomo na temat jej zamknięcia i proszę nie siać zamętu nie sprawdzonymi plotkami.:wściekła/y:

Finn, ciężarówka sorki, że dopiero teraz odpowiadam.
Dziewczyny, spokojnie :happy:, z dnia na dzień przecież porodówki nie zamkną, a być może w ogóle zrezygnują z tego zamiaru
:tak:( oby ). Nie ma co się martwić na zapas :tak:.
Głośno o tym nigdzie nie piszą, ani nie mówią. Ja sama najpierw dowiedziałam się od dziewczyny, która rodziła tam w marcu, a potem przez przypadek od kobiety pracującej w służbie zdrowia od dobrych kilkudziesięciu lat - więc coś w tym musi być.

Pozdrawiam :happy:.

Ostatnia edycja:
Mam pytanie czy któras z was chodzila do lekarza który ptacuje w Rydygierze?? zalezy mi na dobrym ginekologu który poprowadzi moja ciąze do konca i najlepiej by przyjmowal na NFZ a jesli prywatnie to w przyzwoitych cenach prosze doradźcie mi cos bo wlasnie dowiedzialam sie ze mój gin odchodzi z przychodni gdzie teraz mnie przyjmuje i nie mam pojecia gdzie teraz isc :(

smerfetka_ee ja chodzilam do doktora Chrostowskiego, przujmuje na ul. Bujwida( niedaleko Kopernika). Jestem bardzo zadowolona , ceny przystepne pierwsza wizyta 100 zł kazda nastepna 90zł, jesli na wizycie mialam robione usg(ma sie rozumiec zwykle , nie te szczegółowe genetyczne oczywiscie) lub przeplywy to nie musialam nic doplacac. Polecam

Anus321 dziekuje za informacje czytalam o tym lekarzu i ma bardzo dobre opinie lecz mnie niestety nie stac na wydanie takiej kwoty :( Góra jaka cene moge dać za wizyte to góra 70zł :( , Ja jeszcze chodzłam na ul.Czystą ale tam ceny jako stały pacjent wynoszą 80zl i najwyzej jak nie bede miec wyjscia to sie tam wybiore ale może z waszą pomocą jakos uda mi sie znajśc innego lekarza

smerfetka_ee ja chodzilam do doktora Chrostowskiego, przujmuje na ul. Bujwida( niedaleko Kopernika). Jestem bardzo zadowolona , ceny przystepne pierwsza wizyta 100 zł kazda nastepna 90zł, jesli na wizycie mialam robione usg(ma sie rozumiec zwykle , nie te szczegółowe genetyczne oczywiscie) lub przeplywy to nie musialam nic doplacac. Polecam

Popieram całkowicie :tak: Oby więcej takich lekarzy:happy: Szkoda tylko, że dr nie przyjmuje na NFZ, ale wtedy terminy byłyby pewnie na 2015 r ;-)

A ja sie z tymi opiniami nie godze, ale coz w pojedynke sie nie przegada.
Pozatym ponoc juz nie pracuje w tym szpitalu a tylko czasem ma dyzury

aha a co do lekarza z Rydygiera moge baaaaaardzo polecic Pania Dorote Nowak-Stelmach:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Magda_Mr ale kto tu mowi o przegadywaniu???:confused2:Poprostu wyrazilam swoja opinie o tym lekarzu, kazdy ma do niej prawo. I wiadomo ,ze o kazdym czlowieku sa rozne opinie, jeden bedzie z niego zadowolony a drugi juz nie i tyle. Ja akurat jestem i juz, ale nie twierdze ze wszyscy sa takiego zdania. Proste

Do góry