reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

KALLIE bylismy na oddziale na KTG, i zapytalam czy maja jakas wolna sale zebym mogla obejrzec :) panie polozne przeokrutnie mile :)
Mysle ze jakbys tam poszla i zapytala to na bank nie robilyby Ci problemu.
A to spotkanie jest w sali konferencyjnej na pierwszym pietrze,trwa chyba z 3 godziny a na koniec CHYBA jest zwiedzanie porodowki.

AYNI z tego co pamietam,to trzeba miec papier ze sie bylo pod opieka lekarza od 10tc zeby to becikowe dostac..i to chyba tylko na terenie PL dziala, ale glowy uciac nie dam. Zaraz poszukam jakis info

reklama
ISKIERKO Prenatal tez o mnie zapomnial. Ale napisalam im maila z zapytaniem i na drugi dzien dostalam maila ze moja paczka juz jest do odebrania.
Jutro ide do Kruidvat z zapytaniem ;)

ASTRID czeba pytac kochana :D

hmm a ja chyba po tą paczkę z prenatala to się na wij.nl rejestrowałam ale właśnie nie wiem czy to to samo;/

MGD ja na sama mysl o polskiej biurokracji dostaje dreszczy, no ale ciekawa sprawa, moze jakbym byla w PL na wakacjach no czemu nie. Generalnie to mi wszystko jedno bo do Polski nie latam czesto zeby sie bawic w takie zalatwianie, a w Holandii mam becikowe co kwartal ;) Spytam kolezanki tez jak jej poszlo to zalatwianie.

Ja sie chyba tez w etosie rejestrowalam i nico, z jonge gezinen dostaje tylko maile , z WIJ (prenatal) dosc szybko dostalam gazety i paczke i tak to jest, jeszcze mnie czeka kruidvat. Pomimo ubogiej paczki, nie bede wybrzydzac :p bo butelka mi sie przyda i droga nie chodzi :D ha!

Hej wszystkim:)
ja dostalam z prenatala, a z etosa juz nie:confused2: Kruidvat hmmm nie mogla sie tam polapac i sie nie zarejestrowalam;p
wazne ze paczka z prenatala byla bogato wyposazona:)

Jaak Wam dziewczynki mija wieczor?:)
u mnie to pada i strasznie wieje:/

reklama
Jonge Gezinen to chyba jakos razem dziala z Wij....?
A felicitas z Etosa dostalam jakos 2-3 tygodnie temu :)

EDIT:Jonge Gezinen to jest wlasnie Etos :)

SENCILLA piekne te chusty!!! Ale i cena niczego sobie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry