reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

o jeju, i tak za darmo i tak, to nie ma co wybrzydzac. wPolsce bys nawet smoczka nie dostala haha :confused2:

wtrace sie i moze cie zaskocze ze w polsce w szpitalu jak sie dziecko urodzi dostaje sie paczki- w moim przypadku pamietam ze byly butelki z avent, smoczki, skarpetki, woda zywiec-zdroj, probki kremu np sudocrem, nivea na odparzenia, oliwka jonsona + gazetki typu "mamo.." pewnie tez zalezy jaki szpital :tak:

reklama
MADZIK oo jeszcze byly takie specjalne chusteczki do dezynfekcji smoczkow :D
I rabat 50% na zakupy w H&M
Ja wiem ze oni co roku zmieniaja sklad..moze dostala Ci sie "stara" paczka ????

HAGUE w PL masz becikowe :p

ROBALU daj znac na kiedy sie umowiliscie :)

KALLIE bedziesz miala relacje z pierwszej reki hahha
W tamtym tygodniu ogladalismy porodowke-bardzooo sympatycznie :)

dziewczyny moja koleżanka właśnie załatwia becikowe w polsce mimo że dziecko ma prawie roczek a urodzone w egipcie. podobno decyduje obywatelstwo dziecka a nie miejsce urodzenia a mała ma podwójne. ciekawe... ale nie znam kryteriów na becikowe.

my idziemy za 2 tyg na dni otwarte oglądać porodowke w moim mieście ;))

ja też słyszałam że w niektórych szpitalach w pl dają próbki ale wiadomo jak jest w jednym dają w innym nie a szkoda że nie ma takich ogólnopolskich akcji że każda mama może dostać. przy takim niżu demograficznym by nie zbiednieli ;p

Mgd tak po prostu poszliście zobaczyć czy to jakieś oddzielne spotkanie? ja myślałam że tylko na to jedno można się umówić i wtedy się ogląda porodówkę, sprzęt i ze podają wszystkie info co i jak

oo to tu sie z toba zgodze, było słabiutkie z etosa :) ja jeszcze mam do odbioru torbe z kruidvat'a:)
Sorki ze sie wtrące - w Kruitvacie nie ma kompletnie nic ciekawego....
Torba, paczuszka kruitvatowskich pieluch, maść cynkowa i butelka - mnie sie dostala mala, bo duze "wyszły" i na dodatek musislam sama wszystkiego szukac po polkach. Masakra.
Dostaniesz info na email tak na 2 miesiące przed terminem porodu
mgd ja nie mialam z etosa pudełka z chusteczkami :( jedynie smoczek , butelke i reszta gazet :( oszukali mnie???
ja w etosie też nie mialam pudełkas z chusteczkami, al;e rejestrowalam się kiedyś na JongeGezinen i oni mi przysłali paczkę w identycznym pudelku jak z Etosa i tam bylo to pudelko, gazety (częściowo inne), maść na brzuszek, śliniaczek, buteleczka taka imitująca kobieca pierś... i coś tam jeszcze - nie pamietam:-)

Ja się rejestrowałam w kruidvacie przy okazji tej karty rabatowej. Może dostałam jakieś info o paczce, ale mogłam usunąć. Chociaż pewnie bym zauważyła, no nic. W etosie się rejestrowałam, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia. Skoro dają próbki, to warto skorzystać :-D, wybrzydzać nie będę.

reklama
Astrid może idz i zapytaj w sklepie...
Ja nie dostalam z prenatala (ani z WIJ), pomimo tego że się rejestrowalam, wypełnialam stosowny formularz itp, itd..........

Do góry