reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Póki co nic mi nie dolega, tylko widocznie Majka się tak rozszalała, że mnie zaczął tyłek boleć. Teraz chwila spokoju, jak zacznie się coś dziać w regularnych odstępach, to dam znać. Ponoć nie da się przegapić, że to już :rofl2:.

reklama
Hej Wszystkim:)
u nas przeszlo w nocy dwie burze ale takie wzgledne:)
Moj maly tez cos strajkuje, ulozyl sie jakos dziwnie pod prawym zebrem i ruszyc sie nie chce a mnie boli wtac nie moge tylko lezenie daje ulge, ale to nie pierwszy raz wiec pewnie nie dlugo sie ulozy inaczej:)
U nas dzisiaj tez piekna pogoda, a ja nie mam gdzie wyjsc...

Czesc dameski!ja dzis zaczynam 24 tydzien, huhu !!! masakra, niech ten czas sie troche pospieszy!!!
ja tak przezywam te wasze posty przedporodowe, ze chyba jak zaczniecie rodzic, to chyba osiwieje :D
ja tam sie dalej rozkoszuje naszymi tropikami i u mnie ni znaku burzy wczoraj.
A ja sie smialam kiedys, to co Holandii mapa calego kraju z pogoda skoro taki maly kraj, a jednak! :D

Czesc dameski!ja dzis zaczynam 24 tydzien, huhu !!! masakra, niech ten czas sie troche pospieszy!!!
ja tak przezywam te wasze posty przedporodowe, ze chyba jak zaczniecie rodzic, to chyba osiwieje :D
ja tam sie dalej rozkoszuje naszymi tropikami i u mnie ni znaku burzy wczoraj.
A ja sie smialam kiedys, to co Holandii mapa calego kraju z pogoda skoro taki maly kraj, a jednak! :D

Ayni spoko spoko, na Ciebie też przyjdzie pora :-). Ja właśnie wróciłam ze słoneczka. Posiedziałam sobie nad kanałem, barek pływało tyle, że hej. Zaraz sobie zjem tortillę mmmm.
Maja fajnie dupkę wypinała do słoneczka hahahaha.

Ahh nawet wiatrak mi nie pomaga... normalnie sie roztapiam:(
podziwiam te ktore siedza na sloneczku i nic im sie nie dzieje...
mnie to zaraz glowa zaczyna bolec, nigdy tak nie mialam, slonce wrecz uwielbiam a teraz niestety sie nie da... mam nadzieje ze jeszcze sie zalapie na troche slonca po porodzie;p

Żałuję, że nie mam ogródka... bym sobie tam na pewno wstawiła jakiś basenik i się w nim wylegiwała:sorry:. Ale fakt, gorąco jest. Współczuję tym kobitkom poubieranym w długie sukienki, płaszcze i chustki. Co prawda czytałam, że chociażby Berberowie używają takich tkanin, że im nie gorąco, więc nie oceniam.

Ostatnia edycja:
Astrid to samo powiedzialam dzis do mojego, ze szkoda, ze ogrodka nie mamy, bo bym sobie tam odpoczywala w baseniku :D a teraz dlugi weekend ma byc, to chyba nad jeziorko pojedziemy sie pomoczyc troche :)

reklama
Astrid to samo powiedzialam dzis do mojego, ze szkoda, ze ogrodka nie mamy, bo bym sobie tam odpoczywala w baseniku :D a teraz dlugi weekend ma byc, to chyba nad jeziorko pojedziemy sie pomoczyc troche :)

Fajno macie :). Mój nie ma weekendów :-(, tylko krócej pracuje. A nad jeziorko to może daleko nie mamy, ale ja to prędzej na porodówkę, niż na plażę.

Do góry