reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
osunie, nieosunie, byle niuniusie zdrowe z nich wychodziły 
Mammi :)
Zaciekawiona BB
Aniolek nie zazdroszcze wyjazdu ukochanego!Moge Cie pocieszyc ze ja rowniez sama bede sie zajmowala malenstwem i wierze ze damy sobie same swietnie rade.Glowa do gory!;-)
Megi ja mam termin na jutro, a "pileczka" caly czas u gory! Choc zmienia sie w zaleznosci od tego jak maly sie ulozy.
Zaczynam sie juz naprawde stresowac
Megi ja mam termin na jutro, a "pileczka" caly czas u gory! Choc zmienia sie w zaleznosci od tego jak maly sie ulozy.
Zaczynam sie juz naprawde stresowac

FutureMummy
mammi czekamy 
Mammi :)
Zaciekawiona BB
Dzieki dziewczyny, ale narazie nic!pobolewa mnie tylko brzuch i troche krzyz.Ale dzisiaj to juz nie urodze napewno!
A bylam bardzo nastawiona na ten weekend, choc jeszcze niedziela zostala
A bylam bardzo nastawiona na ten weekend, choc jeszcze niedziela zostala

aniolek-86
Madziula :P
Mammi trzymam mocno kciuki :*
Zdrówka dla Ciebie i maleństwa :*
Dziewczynki poradźcie coś na zaparcia.. mój Mały nie może zrobić kupki, pręży się płacze, boli go brzuszek. Co robić?
Dziewczynki poradźcie coś na zaparcia.. mój Mały nie może zrobić kupki, pręży się płacze, boli go brzuszek. Co robić?
FutureMummy
aniolek ciepła kąpiel, i woda przegotowana na czczo dla małego 
gajagw
Fanka BB :)
Aniolek rob cieple oklady na brzuszek i polecam sab simplex. 
Mammi chyba malenstwu za dobrze u Ciebie
Mammi chyba malenstwu za dobrze u Ciebie
reklama
aga_80
Fanka BB :)
Mammi trzymam mocno kciuki :*
Kochana na szkole rodzenia kazali "uciskać" kciukiem dookoła odbytu u maleństwa, podobno kupka idzie od razu (moja na piersi nie miała zaparć, dopiero jak wprowadziłam jej stały pokarm), no i masowanie brzusia zgodnie ze wskazówkami zegara. Espumisan dla niemowląt jest odpowiednikiem Saba.