aga_80
Fanka BB :)
Kasileum 100 lat!!! 100 lat!!! niech żyje żyje nam, 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje żyje nam, niech żyje nam!!!!!!!! to śpiewałem ja jarząbek
)))
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najukochańszego!!! ;*** i głowa do góry! pocieszę cię że ja 31 skończyłam już w styczniu... i mam to w nosie...najważniejsze że jest zdrowie i że mam cudowna córeczkę i kochanego męża, zawsze może być gorzej...dlatego trzeba się cieszyć tym co przynosi dzień :-) buziaki dla Ciebie!!!! :**** a i uśmiech od mojej klusi
- pokazuję moją 5 kilówkę
)))

Future ja byłam też u Regini na bioderkach, szybko, konkretnie i bez kolejki
byliśmy sami
)) także następnym razem też tam idę...a Helusia super waży! ładnie przybiera na wadze, teraz już czuć że się nosi....
moja maruda kochana już daje o sobie znać...dziś nocka też była kiepska po szczepieniu....
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najukochańszego!!! ;*** i głowa do góry! pocieszę cię że ja 31 skończyłam już w styczniu... i mam to w nosie...najważniejsze że jest zdrowie i że mam cudowna córeczkę i kochanego męża, zawsze może być gorzej...dlatego trzeba się cieszyć tym co przynosi dzień :-) buziaki dla Ciebie!!!! :**** a i uśmiech od mojej klusi

Future ja byłam też u Regini na bioderkach, szybko, konkretnie i bez kolejki
moja maruda kochana już daje o sobie znać...dziś nocka też była kiepska po szczepieniu....