reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Kasileum 100 lat!!! 100 lat!!! niech żyje żyje nam, 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje żyje nam, niech żyje nam!!!!!!!! to śpiewałem ja jarząbek :))))
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najukochańszego!!! ;*** i głowa do góry! pocieszę cię że ja 31 skończyłam już w styczniu... i mam to w nosie...najważniejsze że jest zdrowie i że mam cudowna córeczkę i kochanego męża, zawsze może być gorzej...dlatego trzeba się cieszyć tym co przynosi dzień :-) buziaki dla Ciebie!!!! :**** a i uśmiech od mojej klusi :) - pokazuję moją 5 kilówkę :)))) 20110519_120426.jpg 20110521_155614.jpg

Future ja byłam też u Regini na bioderkach, szybko, konkretnie i bez kolejki :) byliśmy sami :))) także następnym razem też tam idę...a Helusia super waży! ładnie przybiera na wadze, teraz już czuć że się nosi....

moja maruda kochana już daje o sobie znać...dziś nocka też była kiepska po szczepieniu....

reklama
Kasiulem niestety nie mam opakowania po tej masci na sutki :-( sooorki, przeszukalam caly dom i nie znalazlam. Nie pamietam tez jak sie nazywala... sorki ze nei pomoglam.

Dziękuję Wam z całego serca i za życzenia i za słowa otuchy :)) od razu mi lepiej :)) na dodatek na mojej chandrze skorzystało mieszkanko i łazienka oraz kibelek lśnią, a cały smutek spłukałam wiecie gdzie :))
A i tak jestem chyba najstarsza z Was bo dziś stuknęło 32latka....

Kinga córeczka cudo... Buziaczki dla niej!! :**

Gaja wiesz co masz rację...ja też jestem młodsza od mojego i co by się nie działo zawsze tak będzie...:)

Aga niesamowicie duża jest Lenka, a jaka strojna :)) pyza jak moja Alicja :)) Buziaczki :**

Larvunia
dzięki, trudno jakoś może dam radę zagoić bephantenem, ale o nakładkach na brodawki nie ma mowy...awantura...

Future nie mogę się nadziwić jakie ma niesamowite oczy Twoja Helenka...Buziaki :**

Kasiulem: mnie ostatnio ktoś poradził żeby brodawki smarować sobie oliwą z oliwek. Nie trzeba tego zmywać przed karmieniem, świetnie natłuszcza skórę na brodawkach i zapobiega przetarciom.Najlepiej posmarować przed snem czy też przed dłuższą przerwą w karmieniu i skorzystać z wkładek higienicznych do stanika.Mnie to pomogło. A mały raz zdziwił się nowym smakiem :-) ale apetytu mu to nie odebrało i czuje się bardzo dobrze...Słyszałam też o jakimś dobrym kremie z serii AA, ale nigdy go nie kupiłam.No i w szpitalu mówią o smarowaniu swoim mleczkiem.

A ja mam takie do Was pytanie. Czuję się jak wielkie grube monstrum. Minęły 2,5 miesiąca od porodu a ja mam na sobie cały czas jeszcze upierdliwe 6 kg do zrzucenia.W domu nie mam możliwości poćwiczyć a tak naprawdę chętnie wyszłabym z mojej nory dla higieny psychicznej.Znacie może jakieś fajne miejsce w centrum Gorzowa?albo macie jakąś sprawdzoną dietę, którą mogę stosować karmiąc piersią?Dzięki za porady.

Aga powiedz mi czy w USC przyjęli bez zastrzeżeń imię Lena?? Bo moja koleżanka jest w ciąży, będzie miała córeczkę i też chce dać na imię Lenka :) Ale słyszała, że nie chcą przyjąć takiego imienia tylko Milena albo Helena, a w zdrobnieniu Lena....

agaxxx u mnie minęło już 3,5 miesiąca od porodu i też siedzi w tyłku 6kg!! Jeżeli chodzi o centrum to na Chrobrego jest siłownia www.bodyfitness.com.pl, prowadzi je Halinka Kunicka mistrzyni w kulturystyce i bardzo miła osoba....
Co do diety to ciężki temat...ja nie jem w ogóle tłustego, a słodycze i smażone ograniczyłam do minimum, a i taki wszystko stoi...A najgorsze, że jak zjem za mało to Alicja się denerwuje bo mleczka mało i nie wartościowe....

Ostatnia edycja:
dziewczyny wrocilam od gincia.. kwestia tygodnia ponoc i rodze :-) Rozwarcie (pierwsze ujscie) 2cm, szyjka krotka 1 cm, rozwarcie (drugie ujscie) 1,5 cm i mloda ponoc bardzo juz napiera glowa w kanal Ze baaardzo nisko juz jest ulozona i praktycznie gotowa do porodu. :tak:
łojej to juz juz juz ;-)

reklama
Do góry