reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
no hej, krysaczek dzieki, juz zdrowe.
wiosna się chyba zaczyna...wiec zdrowiejemy. aż się chce na dwór ;)))

to dobrze, że wszystko ok :)
ale tu ostatnio cichutko, żyjecie dziewczyny??
my jutro mamy święto- roczek Maciusia :)) torcik już upieczony i ozdobiony.
a dzisiaj byliśmy na USG brzuszka i musimy iść nadalsze badania, bo coś z miedniczką nerkową może być nie tak :(( strasznie się martwię..

HEJ DZIEWCZYNY! :-) Sto lat dla Maciusia!!! Dużo zdrówka, oby to nie było nic poważnego!!! Trzymam kciuki! krysiaczek wrzuć jakieś fotki z roczku, pokaż nam przystojniaka. :-) Megi - Julianek wyglądał super na chcinach, świetne ubranko. Poszukuje jakiejś super kiecuni dla mojej Amelki na chciny i już prawie wybrałam. Byłam u księdza i mamy chrzest 1kwietnia. Myślałam, że gorzej pójdzie, bo mój mąż po rozwodzie, chrzestna też... Ale jednak mój proboszcz jest wporzo gość i nie robił zadymy, że komus w życiu nie wyszło. Zamówiłam już salę Pod Słońcem na Chopina, powiem Wam, że bardzo ładnie tam jest, a menu bomba. Wychodzi 85zł za osobę - obiad, przystawki, 2 gorące posiłki na kolację + kawa, herbata i soki.

O jejciu, Hesia będzie miała już roczek, ale ten czas leci. :-) A pamiętam jak się zapisałam na forum, to była taka maleńka. :-) A u nas do przodu, tylko ja coś katar podłapałam i boję się żeby Amelka się nie zaraziła, bo będzie się działo...

Maciuś dziękuje za zyczenia :)

Katarinka czas leci, zobaczysz, że Ty też niedługo będziesz organizować roczek córeczce :)
Future- a Ty co planujesz na ten ważny dzień?

a oto i mój przystojniaczek i jego torcik :) tylko gwiazdki się nam troszkę przez noc rozpłynęły..

my (27).jpgmyyy.jpgmy (79).jpg

krysiaczek chyba nic specjalnego. zamowilam już tort,
prezent od nas to kolczyki, i przekłucie uszek, wiec prezentu już od nas nie bedzie. a co od rodziny to nie wiem.
no i zrobimy wrozbe, co mala wyciągnie i już. obiad, kawa i ciasto. lampka szampana i do domu!

a oto i panna Hesia z kolczykami.

na okladke 031.jpg

reklama
Future Hesia ślicznie wygląda :) i w kolczykach i bez .. słodzinka mała.
Krysiaczek Maciuś taki słodziutki, prześliczny a torcik jaki elegancki :))
katarinka tak jak dziewczyny mówią.. szybko zleci . Mój Kubuniuś niedawno się urodził a zaraz skończy pół roku :szok:

Do góry