Mammi :)
Zaciekawiona BB
Mamo Frania, to dobrze ze malemu nic nie jest.Moj Oli tez kaszlal, kichal, i dostal katarku.Poszlam na drugi dzien z nim do lekarza i pani doktor, o dziwo, przepisala tylko cebion, wapno i masc majerankowa pod nosek.w nocy maly mial takie ataki duszacego kaszlu, ze poszlam z nim na drugi dzien znow to lekarza.I dostalismy od razy skierowanie na oddzial do szpitala.Okazalo sie ze to zapalenie pluc!Zla taka jestem ,ze doktorka wyslala mnie pierw z ta witamina c, a dziecko juz takie chore bylo

Katarinka ja osobiscie uzywalam Octaniseptu, nie brudzi, nie smierdzi i caly pepowina odpadla w dwa tygodnie.Pepuszek ladnie sie zagoil.
Temp. w domu mamy 24 st. i to jest chyba za goraco,chodzimy w krotkim rekawku, ale Oli jest mokrutki.Teraz jest tylko w body i spodenkach.Mysle o zakupie nawilzacza, takiego zawieszanego na kaloryferze.Ponoc dobrze nawilza a i cenowo nie jest drogi.
Aga_80 poczatki sa trudne, ale Lenka pewnie sie nie obrazila na mamusie tylko teskni, wkoncu tyle czasu byla tylko z Toba!
Megi , nie pisz tak nawet, ze zla matka z Ciebie!Kazde dziecko jest inne, i kazda mama jest najkochansza dla swojego dziecka.
Dziewczyny tak Wam zazdrosze tych przespanych nocy...;-)
Myszka witaj na forum
ja chodzilam do dr Szymczak i polecam ja.Wizyty sa na kase chorych, piekny gabinet, razem z usg, ktore jest besplatne!ona ma dwa gabinety. w Gorzowie i Klodawie. ja chodzilam do tego drugiego i bylam bardzo zadowolona.

Katarinka ja osobiscie uzywalam Octaniseptu, nie brudzi, nie smierdzi i caly pepowina odpadla w dwa tygodnie.Pepuszek ladnie sie zagoil.
Temp. w domu mamy 24 st. i to jest chyba za goraco,chodzimy w krotkim rekawku, ale Oli jest mokrutki.Teraz jest tylko w body i spodenkach.Mysle o zakupie nawilzacza, takiego zawieszanego na kaloryferze.Ponoc dobrze nawilza a i cenowo nie jest drogi.
Aga_80 poczatki sa trudne, ale Lenka pewnie sie nie obrazila na mamusie tylko teskni, wkoncu tyle czasu byla tylko z Toba!
Megi , nie pisz tak nawet, ze zla matka z Ciebie!Kazde dziecko jest inne, i kazda mama jest najkochansza dla swojego dziecka.
Dziewczyny tak Wam zazdrosze tych przespanych nocy...;-)
Myszka witaj na forum