Cześć Kochane!!
Matko jak tu się dużo dziej!! A ile mamy już dzieciaczków forumowych

Ja cierpię na chroniczny brak czasu...dni pędzą, a noce są stanowczo za krótkie...
Megi Mammi GRATULACJE!!! Życzę Wam dużo wytrwałości i cierpliwości

No i żeby maluchy chowały się zdrowe!!
Aniołek nie stresuj się tak kochana...Kubuś to wyczuwa...wiem jak ci ciężko, co prawda mój mąż był na miejscu ale i tak całymi dniami w pracy i dużo łez wylałam, tak naprawdę z bezradności i zmęczenia. Ale to mija i powiem Ci, już mądrzejsza o te doświadczenia, że wiele rzeczy które teraz wydają się niesamowitym problemem (choćby zakrztuszenia), za parę dni zupełnie będą nieważne, bo nasze maluchy z dnia na dzień są coraz większe i coraz to nowe nabywają umiejętności. Głowa do góry, pierś do przodu no i uśmiech na twarzy
Gaja Alunia jeszcze nie chodzi ale przemieszcza się na nóżkach, na razie tylko w łóżeczku się nie boi. Za to raczkowanie ma już tak opanowane, że śmiga nawet nie wiadomo kiedy! A jak Wiktorek?? To już chłopak fest pewno

Pół roku!!! Buziaki :**
Future a jak tam Helenka, czytam, że nie ma jeszcze ząbków, nie przejmuj się moja Alunia też nie ma!!!! Zaglądam do muńka codziennie a tam nic!!
Co do wystraszenia, to mi dziś "się udało" tak wystraszyć Alę, że nie mogłam potem jej uspokoić. U mas w domu generalnie jest cicho, poza ciągłym gadaniem Łukasza, no i grającym np. radiem, siedzieliśmy i oglądaliśmy akurat zawody żużlowe młodzików i jechał nasz gorzowski zawodnik, no i zbierał się do wyprzedzania już mu się udało, a ja mając Alunię na kolanach z radości krzyknęłam....i to był błąd...masakra!!!
Dla Helenki już trochę wcześniej dużo zdrówka z okazji 7 miesięcy!!! :**
Aga a jak tam Lenka?? No i jak u Ciebie??!! Już na finiszu co

oj kochana nie zazdroszczę Ci! A kto z Leną zostanie?? Jeżeli jakaś zaufana osoba to będzie Ci na pewno łatwiej, potem wpadniesz w wir pracy, i nie wiem jak u ciebie, ale u mnie nie mam nawet czasu zatęsknić

Trzymam kciukasy!! Będzie dobrze!!!

)
No i oczywiści spóźnione, ale najlepsze życzonka dla półrocznej Leny!! :**
Miłego tygodnia dziewuszki!!