Mammi :)
Zaciekawiona BB
katarinka09 jak Ci sie udalo do Kozberowej zapisac??? ja tez chcialam do niej, ale na wizyte w hipokratesie musialabym czekac ponad dwa miesiace,bo nie miala nic wczesniej wolnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Mam nadzieje ze sie przekreci jeszcze.Widzialam na necie jakies cwiczenia, zeby malenstwo sie obrocilo.Sprubuje:-) .
Witam wszystkie dziewczyny!
Mam parę pytań i porad. Za miesiąc mam termin porodu. Chyba wyląduje tutaj na gorzowskiej porodówce. W Gorzowie mieszkam 3 rok ale tez juz się nasłuchałam różności, ale te dziewczyny co rodziły ostatnio może mi cos doradzą? Po pierwsze to jestem przed wyborem pediatry, czy może znacie takiego który mógłby byc lekarzem moim rodzinnym i jest również pediatrą, bym mogła dzidzie również do niego zapisać? Po drugie to co tak naprawde mam ze soba zabrac na porodówkę? Czy może lepiej umówić się z położną w domu przed porodem i ona mi wszystko powie? Boje się porodu i szpitala.. Doradźcie proszę co robić by się tak nie stresować..