reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
moja mała w wozku w samych bodziakach 
Future no i extra ;-) Niech oddycha 
aga nioooo... fajnie jakby tam bylo juz 40!
Powoli sie irytuje... i chce rozwiazania.
Od piatku mi nogi zaczynaja puchnac, boli jak mloda sie kreci, pobolewa juz wsio, i coraz bardziej mysle o porodzie co mnie strasznie przeraza
Ale nie sluchajcie mnie juz... bo marudzic zaczynam jak to baba w ciazy
;-)

aga nioooo... fajnie jakby tam bylo juz 40!

Od piatku mi nogi zaczynaja puchnac, boli jak mloda sie kreci, pobolewa juz wsio, i coraz bardziej mysle o porodzie co mnie strasznie przeraza

Ale nie sluchajcie mnie juz... bo marudzic zaczynam jak to baba w ciazy

FutureMummy
babo w ciązy ja bede u Ciebie moze we wtorek, to ci pomasuje te spuchnięte nogi 
hehehe Future heeheheheh spoko...
tylko ze ja tak:
jutro z mlodym do lekarza a we wtorek z soba do ginka jade, dopiero srode mam wolna... wiec moze w srode zapraszam ;-) No chyba ze do poludnia przyjedziecie z Helcia... Mlodego posle do przedszkola, on mi wogole juz nie kaszle prawie, lekki katarek ma. Chyba udalo mi sie z lekami trafic w miare szybko u niego... uuufff...
tylko ze ja tak:
jutro z mlodym do lekarza a we wtorek z soba do ginka jade, dopiero srode mam wolna... wiec moze w srode zapraszam ;-) No chyba ze do poludnia przyjedziecie z Helcia... Mlodego posle do przedszkola, on mi wogole juz nie kaszle prawie, lekki katarek ma. Chyba udalo mi sie z lekami trafic w miare szybko u niego... uuufff...
FutureMummy
sroda moze byc. chociaz ja chyba w srode do promotorki, ale jeszcze nmie jestem umowiona, wiec nie wiem ;/ dam znac. ale moze byc wtorek po poludniu. wogole to sie musze wybrac do tej biedronki ale to chyba w srode prawda? te promocje? jedziesz ze mną?
Future we wtorek po poludniu to ja mam ginka, no pisalam Ci ponizej ;-)
do biedronki powiadasz... proszki mam w sumie do prania, pampki tez, choc moge jedna paczke kupic na probe z ciekawosci... sloiczkow niechce wiec czy jest sens po same pampki .. nie wiem kochana czy bede na silach, bo w poniedz. bede w g-wie i we wtorek tez... No i w jakich godzinach, bo Fruciu do przedszkola, no chyba ze bardziej sie rozlozy... ale watpie.
do biedronki powiadasz... proszki mam w sumie do prania, pampki tez, choc moge jedna paczke kupic na probe z ciekawosci... sloiczkow niechce wiec czy jest sens po same pampki .. nie wiem kochana czy bede na silach, bo w poniedz. bede w g-wie i we wtorek tez... No i w jakich godzinach, bo Fruciu do przedszkola, no chyba ze bardziej sie rozlozy... ale watpie.
FutureMummy
to ja ci najwzyej kupie jak bedziesz chciala. ja juz od dawna chcialam dade kupic na wyprobowanie. to jutro jacek pojedzie kupi ta mala paczke na prob, zeby nie kupowac na zapas tych 156sztuk, ale jak sie okaza dobre, a opinie sa fajne w necie, to kupie 2 kartony po 150 i bede miala spkoj na dlugi czas, zwlaszcza ze na dzien uzywamy tych wielo !
Kasiulem
Fanka BB :)
Aga nie martw się, pępuszek w końcu się wygoi... trwa to rzeczywiście bardzo długo, ale najważniejsze, że już pępowinka odpadła, przynajmniej obejdzie się bez ingerencji chirurga!! Buziaczki dla Lenki :** Podeślij jakieś zdjęcie zobaczymy jak się zmieniła 
Aaaa....powiedz mi zmieniło się coś w nastawieniu Lenki do smoczka?? Bo ja już nie wiem jak Alicję do niego przekonać...czasem tak by się przydał...
Larvunia nie zazdroszczę Ci tych ostatnich tygodni w takim upale... Choć ja w pierwszej ciąży akurat w gorące dni czułam się naprawdę dobrze...no ale każdy ma inaczej... Trzymaj się kobitko
już prawie meta 
Gaja a jak tam Wiktorek??
Future ja też Alicję mam tylko w bodziaku, nawet czapki jej nie nakładam...jest tak ciepło, że nawet w nocy śpi z gołymi stópkami i w krótkim rękawku...
Dziewczyny poradźcie mi, bo się zastanawiam i nie mogę się zdecydować... zmienić Ali gondolkę na spacerówkę?? Co prawda nie rozkłada się zupełnie na płasko, ale jest na pół-leżąco....
Future ja używałam dady dla Tutsa i naprawdę sobie chwalę, na pewno będę ich używać dla Ali jak pójdzie do żłobka...
Jak na razie idzie nam po 5 dziennie więc dotrwamy do tego czasu na zapasach...
Aaaa....powiedz mi zmieniło się coś w nastawieniu Lenki do smoczka?? Bo ja już nie wiem jak Alicję do niego przekonać...czasem tak by się przydał...
Larvunia nie zazdroszczę Ci tych ostatnich tygodni w takim upale... Choć ja w pierwszej ciąży akurat w gorące dni czułam się naprawdę dobrze...no ale każdy ma inaczej... Trzymaj się kobitko
Gaja a jak tam Wiktorek??
Future ja też Alicję mam tylko w bodziaku, nawet czapki jej nie nakładam...jest tak ciepło, że nawet w nocy śpi z gołymi stópkami i w krótkim rękawku...
Dziewczyny poradźcie mi, bo się zastanawiam i nie mogę się zdecydować... zmienić Ali gondolkę na spacerówkę?? Co prawda nie rozkłada się zupełnie na płasko, ale jest na pół-leżąco....
Future ja używałam dady dla Tutsa i naprawdę sobie chwalę, na pewno będę ich używać dla Ali jak pójdzie do żłobka...
Jak na razie idzie nam po 5 dziennie więc dotrwamy do tego czasu na zapasach...
Ostatnia edycja:
reklama
FutureMummy
kasiulem, fajnie ze po 5 dziennie. nasza siknie raz i do wymiany bo drze sie w nieboglosy. ale teraz pampki zakladam tylko na noc, bo z wielorazówkami nie mam jeszcze takiej wprawy, one są dość grube i nei chce ich zakladac w nocy, zeby malej nie rozbudzac. chwale sobie rosmanowskie, ale te dada wychodzą chyba taniej.
no i powiem wam w tajemnicy haha, ze od wczoraj jeden posilek dziennie zagęszczam mojej kaszką humana bezmleczną, bo to taki maly zarlok ze nie wiem. narazie dodaję łyżeczkę kaszki do mleka to ładnie śpi i brzuszek zadowolony. i kupka normalna. no i spi dluzej. a dzis rano co 1,5h jadla 120ml. normalnie zarłok mi rośnie
no i powiem wam w tajemnicy haha, ze od wczoraj jeden posilek dziennie zagęszczam mojej kaszką humana bezmleczną, bo to taki maly zarlok ze nie wiem. narazie dodaję łyżeczkę kaszki do mleka to ładnie śpi i brzuszek zadowolony. i kupka normalna. no i spi dluzej. a dzis rano co 1,5h jadla 120ml. normalnie zarłok mi rośnie