reklama
gajagw
Fanka BB :)
Mojemu malemu znowu wychodzi to cos na policzkach ;/ Zmienilam mu mleko bo moze jest na soje uczulony. Dzisiaj byl szczepiony. Bardziej ja sie balam niz on. Plakal tylko chwilke jak sie wbila. Teraz caly czas spi. Dzielniejszy jest ode mnie
No mozna sie wbic do Ciebie Future
Masz mikrofale wiec nie bede musiala sie spinac ze mleka nie ma gdzies podgrzac, bo jeszcze nie kupilam podgrzewacza do samochodu. Zreszta nie wiem czy moj akumulator to wytrzyma
Jakby bylo malo dzieci to moge zabrac mojego siostrzenca..on ma zadko kontakt z rowniesnikami..pewnie by sie ucieszyl.
Aniolek nie martw sie na zapas. Powtorzysz badania pewnie i wtedy okaze sie ze wszystko dobrze
No i chyba lepiej by bylo jakbys chociaz dzien wczesniej sie wstrzymala ze slodkosciami ..ja tak zrobilam chociaz tez od slodkiego nie stronie.
Kasiulem to Ty masz takie krotkie wlosy?
No mozna sie wbic do Ciebie Future
Aniolek nie martw sie na zapas. Powtorzysz badania pewnie i wtedy okaze sie ze wszystko dobrze
Kasiulem to Ty masz takie krotkie wlosy?
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
aniolek ja nie wie, ale to chyba nie jest zbyt duze przekroczenie. jak sie dobrze czujesz, to moze nic z tymnie bedziecie robic nawet. ja nie wiem nawet ile mialam. nie patrzylam. tylko lekarz mi powiedział, ze okej 
aneczka ja kompletnie nie wiem jakie prezenty. zawsze mam problem. zalezy dla kogo. pomyśl co lubi. moj mąż ma siostrzenca, ma 7 lat, i okd ladnych 4 lat zawsze lego, bo on sie pasjonuje...
nie wiem co ci poradzic! ale powodzenia
aneczka ja kompletnie nie wiem jakie prezenty. zawsze mam problem. zalezy dla kogo. pomyśl co lubi. moj mąż ma siostrzenca, ma 7 lat, i okd ladnych 4 lat zawsze lego, bo on sie pasjonuje...
nie wiem co ci poradzic! ale powodzenia
FutureMummy
gaja, wlasnie moze warto mleczko zmienic. ja jade na humana 1 plus, i bardzo sobie z Hesią chwalimy.
przykro mi, ze mu wychodzi znow...szkoda wiktorka.
co do grilla to zapraszam. nawet w srdku tygodnia, nawet lepiej dla mnie, bo nie bedzie nikogo na glowie.
przykro mi, ze mu wychodzi znow...szkoda wiktorka.
co do grilla to zapraszam. nawet w srdku tygodnia, nawet lepiej dla mnie, bo nie bedzie nikogo na glowie.
gajagw
Aneczka moj siostrzeniec ma 3 lata i na urodziny kupuje mu teraz motorowke zdalnie sterowana. W techo jest po 6 dych. Siostra teraz mu kupila tez mini kosz. Moze sobie grac w domu w razie brzydkiej pogody.
Future wczoraj zmienilam na Nan Pro. To juz jego 4 mleko ;( W szpitalu mial jakies mega drogie z najwyzszej polki, ktore nawet nie wiadomo gdzie kupic..po hipp bio combiotyk mial mocne kolki..a bebilon pepti wywolal alergie na soje ..a niby takie zalecane dla alergikow.
Future wczoraj zmienilam na Nan Pro. To juz jego 4 mleko ;( W szpitalu mial jakies mega drogie z najwyzszej polki, ktore nawet nie wiadomo gdzie kupic..po hipp bio combiotyk mial mocne kolki..a bebilon pepti wywolal alergie na soje ..a niby takie zalecane dla alergikow.
FutureMummy
gaja, moja po nan pro miala kolki i nie mogla zrobic kupki caly dzien! nie pomagały masaze, kąpiel...nic. a jak juz zrob ila, to twarde bobki,a nie musztardke. najlepszy byl dla nas hipp plus, ale juz go nie ma, a bio combiotik, po 2 dniach mialam kolki.
znalazlam hipp plus w piotrze i pawle i necie, ale odbior w warszawie ;/
cure - z tego co pamiętam, ty bardzo wczesnie wprowadzałaś już kaszki i sloiczki, napisz dokladnie kiedy, bo jestem ciekawa.
ja bym chciala mojej zagęścić mleczko bo co 2 godziny chce jesc 150, a jak mocno zaśnie, spi oklo 5 godzin, to budzi sie taka głodna, ze prawie pomyla cały smoczek od butli. dlatego mysle, zeby moze na noc jakas kaszke?
znalazlam hipp plus w piotrze i pawle i necie, ale odbior w warszawie ;/
cure - z tego co pamiętam, ty bardzo wczesnie wprowadzałaś już kaszki i sloiczki, napisz dokladnie kiedy, bo jestem ciekawa.
ja bym chciala mojej zagęścić mleczko bo co 2 godziny chce jesc 150, a jak mocno zaśnie, spi oklo 5 godzin, to budzi sie taka głodna, ze prawie pomyla cały smoczek od butli. dlatego mysle, zeby moze na noc jakas kaszke?
Ostatnia edycja:
Kasiulem
Aniołek spokojnie przekraczasz normę nieznacznie także nie ma co się denerwować...zaczekaj spokojnie do poniedziałku co lekarz powie...
Aneczka mój młody to oddał by życie za tramwaj albo szynobus ewentualnie autobus przegubowy. Jest jeszcze z Wadera taka droga składana z garażem piętrowym (widziałam w patiimaksie), też ją uwielbia....
Gaja no takie do karku mam włosy, a to i tak są już długie i mnie drażnią...
Bidulka Wiktorek, a może na proszek tak reaguje...albo na pyłki...nie wiem czy taki maluch może mieć alergię??!!
Ja tam mam teraz masakrę, a jak wczoraj trawę skosili to już tragedia była :/
Dziewczyny to może jakoś na przyszły tydzień się ustawimy na spotkanie??
Aneczka mój młody to oddał by życie za tramwaj albo szynobus ewentualnie autobus przegubowy. Jest jeszcze z Wadera taka droga składana z garażem piętrowym (widziałam w patiimaksie), też ją uwielbia....
Gaja no takie do karku mam włosy, a to i tak są już długie i mnie drażnią...
Bidulka Wiktorek, a może na proszek tak reaguje...albo na pyłki...nie wiem czy taki maluch może mieć alergię??!!
Ja tam mam teraz masakrę, a jak wczoraj trawę skosili to już tragedia była :/
Dziewczyny to może jakoś na przyszły tydzień się ustawimy na spotkanie??
FutureMummy
zapraszam wtorek sroda czwartek, bo jestem akurat sam, moj mąż wyjeżdza do niemiec ze szkołą, a na wekkend będą moi rodzice, wiec zapraszam...
ale do mnie jest 30 km
do nas znaczy, bo larvunia blisko 
ale do mnie jest 30 km
reklama
gajagw
Ja tam moge jezdzic bo mam auto na gaz
Kasiulem to nie proszek bo mialby to na calym ciele. Zobaczymy czy mu to zejdzie po nanie. Boje sie, ze bedzie tak jak u larvuni. Bedzie mial ciagle wysypki i nie bedzie madrego ktory znajdzie przyczyne
Future tez widze mialas mlekowe przeboje.
Kasiulem to nie proszek bo mialby to na calym ciele. Zobaczymy czy mu to zejdzie po nanie. Boje sie, ze bedzie tak jak u larvuni. Bedzie mial ciagle wysypki i nie bedzie madrego ktory znajdzie przyczyne
Future tez widze mialas mlekowe przeboje.