Zuzia - ja pewnie też bym wstała, ale zupełnie nie mogłam przez tą kość, to było gorze od porodu Gdyby wszystko poszło jak powinno nawet nie wiedziałabym ze rodziłam, bo goiło się na mnie jak na "psie". Także zgadzam sie z Tobą, bo mimo wszystko szybciej sie dochodzi do siebie, no i odrazu widać wsród soacerujacych które rodziły po sm a które są po cc - po wielkosci brzucha.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj biedna wiem, że czasami nie wszystko idzie tak jakbyśmy chciały... Mojej koleżance nacinając ją nacieli jakiś nerw i bardzo ją bolało z miesiąc po porodzie, też nie wszystko mogła od razu robić. Trzeba być dobrej myśli.
A chwila w której kładą Ci dzidzię na piersi bezcenna, normalnie na wspomnienie mam łzy w oczach - cudowne uczucie!!!
A chwila w której kładą Ci dzidzię na piersi bezcenna, normalnie na wspomnienie mam łzy w oczach - cudowne uczucie!!!
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Dziewczyny a jak to jest jak np. rodzi się i nagle zachce się siku?
no to wtedy: "przepraszam Państwa na chwileczkę, muszę skorzystać z wc"
a tak na serio, to nie myśli się o takich rzeczach przy porodzie, przynajmniej ja nie myślałam
myślę, że leci wtedy z nas dużo różnych różniastych rzeczy a siku to najmniejszy problem ;P
agucha1986
Fanka BB :)
siku się martwisz a co z kupą
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ja np nie moglam zrobic siku choc pecherz byl pelny i cewnik mi zalozyli. Przed porodem nastapilo u mnie naturalne wyproznienie wiec z tyn drugim nie bylo niespodzianki. Na izbie napewno spytaja o to i ewentaulnie zrobia lewatywe.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Ale temat Fajnie, że powstał
Co kobieta to opinia.
Ja na tę chwilę chciałabym SN, ale zobaczymy co życie przyniesie... Moj Siostra miała CC i bardzo chciałaby rodzić nastepną dzidzie naturalnie...bo tak jak piszecie dłużej się dochodzi do siebie.
U Nas w szpitalu jest i gaz i znieczulenie...nie zastanawiałam się jeszcze nad tym..gaz nie zmniejsza ponoć bólu (opinie koleżanek) tylko rozluźnia..a ze znieczulenie to różnie. Jednym pomaga, na drugie ponoć kompletnie nie działa i spowalnia akcje.
A Na TLC...śmiechu warte te porody. W Stanach 90% ma zewnątrzoponowe...rzadko która rodzi bez tego. Ja się boję cesarki...
Eve ja ci tak współczuje z tą kością...ja do tej pory nigdy nie miałam problemów z kością ogonową aż do 8 tygodnia ciązy, wtedy coś się stało. Pracowałam , mieliśmy inwenteryzacje i siedziałam w jednej pozycji przez 5 godzin i na drugi dzień nie mogłam wstać, leżeć, siedzieć nic a nic...okropny ból, przeszywający...dwa dni spędziłam w łóżku i dopiero przeszło. Niestety teraz jak siedzę to zaczyna boleć, nie tak bardzo ale już od razu musze rozmasować kość i wstać, zmienić pozycję...myślisz, że to może mieć wpływ na poród?
Co kobieta to opinia.
Ja na tę chwilę chciałabym SN, ale zobaczymy co życie przyniesie... Moj Siostra miała CC i bardzo chciałaby rodzić nastepną dzidzie naturalnie...bo tak jak piszecie dłużej się dochodzi do siebie.
U Nas w szpitalu jest i gaz i znieczulenie...nie zastanawiałam się jeszcze nad tym..gaz nie zmniejsza ponoć bólu (opinie koleżanek) tylko rozluźnia..a ze znieczulenie to różnie. Jednym pomaga, na drugie ponoć kompletnie nie działa i spowalnia akcje.
A Na TLC...śmiechu warte te porody. W Stanach 90% ma zewnątrzoponowe...rzadko która rodzi bez tego. Ja się boję cesarki...
Eve ja ci tak współczuje z tą kością...ja do tej pory nigdy nie miałam problemów z kością ogonową aż do 8 tygodnia ciązy, wtedy coś się stało. Pracowałam , mieliśmy inwenteryzacje i siedziałam w jednej pozycji przez 5 godzin i na drugi dzień nie mogłam wstać, leżeć, siedzieć nic a nic...okropny ból, przeszywający...dwa dni spędziłam w łóżku i dopiero przeszło. Niestety teraz jak siedzę to zaczyna boleć, nie tak bardzo ale już od razu musze rozmasować kość i wstać, zmienić pozycję...myślisz, że to może mieć wpływ na poród?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: