reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - pytania, wątpliwości, wskazówki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale się uśmiałam:-D
u nas gaz tez za free. a co do seksu to na moją koleżanke podziałał. chciała przyspieszyć poród i jej się udało, a właściwie udało jej się go rozpocząć bo potem jeszcze przez 20 godz rodziła.... no to w sumie nie wiem czy zadziałało;-)

reklama
ja też bym chyba chciała bez znieczulenia... ale boje się, bo mnie te moje pindki siostry nastraszyły...
ale w sumie jak pójdę tam gdzie zamierzałam to nie będę miała innego wyjścia i dopiero będę klęła...

Dziewczyny chciałam Was pocieszyć, że w moim szpitalu normalne sale są 6cio osobowe z jedną łazienką na korytarzu na cały oddział gin-poł :wściekła/y::wściekła/y: W takiej sytuacji nie mam wyjścia i muszę zapłacić 300 zł za poród rodzinny i salę 3 osobową po. W takim zbiegowisku na ogólnej to ja się zabiję. Te 2 inne rodzące to i tak będzie dla mnie masakra żeby przy nich np karmić albo się wietrzyć. Tego się boję bardziej niż samego porodu póki co:zawstydzona/y:

no w spermie są prostaglandyny, ale działają dopiero chyba właśnie przy końcówce ciąży, wcześniej organizm kobiety coś tam wytwarza żeby nie doszło do przedwczesnego porodu ...
u nas był seksik, ale ja już wcześniej miałam skurcze i rano odszedł mi czop z krwią ;-)

kaliope Ty najpierw o nasieniu, potem o chuchaniu położnej i nie powiem co mojemu mózgowi z tego wyszło :-D:-D:-D:szok::-D

hahaha o chuchaniu po lampce wina miałam na myśli <olaboga> ann coż za myśli się rodzą w Twoim móżdżku:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry