reklama
marcia331
Fanka BB :)
Obejrzałam i przeżyłam! Bez traumy. No ale lekarzowi łatwiej na takie rzeczy patrzeć, bo niejedno w trakcie studiów i stażu widziałam. Jedno mi się wydaje jakieś takie nienaturalne, to że ta kobieta leży tam tak spokojnie i nawet się nie ruszy podczas zakładania tych kleszczy!!!
dagmar
Obejrzałam i przeżyłam! Bez traumy. No ale lekarzowi łatwiej na takie rzeczy patrzeć, bo niejedno w trakcie studiów i stażu widziałam. Jedno mi się wydaje jakieś takie nienaturalne, to że ta kobieta leży tam tak spokojnie i nawet się nie ruszy podczas zakładania tych kleszczy!!!
bez traumy :O :O :O
ty włącz jeszcze raz i popatrz jak jej się skóra naciąga :O
Ja to samo do mojego męża "dlaczego ona nie wrzeszczy?"
an-fotografia
bez traumy :O :O :O
ty włącz jeszcze raz i popatrz jak jej się skóra naciąga :O
Ja to samo do mojego męża "dlaczego ona nie wrzeszczy?"
Dagmar, Twój mąż to widział? Mój nie może patrzeć jak w TV krew pobierają
hmmm jak zobaczyłam link to jakoś go nie otworzyłam, a potem zniknął mi z oczu bo już następne strony się pojawiły... Ale tyyyyle piszecie na temat tego filmiku, że co zrobiłam???!!! OBEJRZAŁAM w końcu... w dodatku o 24 w nocy i jak sama siedzę w domu, bo mąż jutro będzie... Ale powiem tak, oczywiście nie polecam nikomu o słabych nerwach! Mnie chyba najbardziej ruszyło to takie bezlitosne gmeranie tam, jak w jakimś worku, albo zwierzaku zabitym... Jakaś taka znieczulica tego lekarza miałam wrażenie... No i moment nacięcia krocza jakaś makabra!!! Mam nadzieję, że teraz to inaczej wygląda
dagmar
Dagmar, Twój mąż to widział? Mój nie może patrzeć jak w TV krew pobierają
nooo ale on mi robi zastrzyki, będzie zmieniał opatrunki po cc, ratuje dzieci jak leci krew lub ząb się rusza a ja ... jak Jaśkowi lata ząb to mówię
"poczekaj na ojca, nie pokazuj mi bo zemdleję, poczekaj na ojca"
Jak wyjęli główkę to stwierdził "no ok, teraz reszta już normalnie"
Jakiś hard core
hmmm jak zobaczyłam link to jakoś go nie otworzyłam, a potem zniknął mi z oczu bo już następne strony się pojawiły... Ale tyyyyle piszecie na temat tego filmiku, że co zrobiłam???!!! OBEJRZAŁAM w końcu... w dodatku o 24 w nocy i jak sama siedzę w domu, bo mąż jutro będzie... Ale powiem tak, oczywiście nie polecam nikomu o słabych nerwach! Mnie chyba najbardziej ruszyło to takie bezlitosne gmeranie tam, jak w jakimś worku, albo zwierzaku zabitym... Jakaś taka znieczulica tego lekarza miałam wrażenie... No i moment nacięcia krocza jakaś makabra!!! Mam nadzieję, że teraz to inaczej wygląda
Tak samo wygląda. Tylko zwykle tyle nie tną
Edysiek
odkrywca
Dla mnie ten filmik to jakiś dziwny jest, właśnie jak piszecie dziwi mnie brak reakcji ze strony tej kobiety. Ale on był kręcony chyba jak my się rodziłyśmy i na pewno nie jest zupełnie naturalny.
No a mnie takie scenki nie ruszają choć na żywo to już pewnie nie byłabym taka twarda.
No a mnie takie scenki nie ruszają choć na żywo to już pewnie nie byłabym taka twarda.
reklama
Evelinkaaa
Ja tez się nie decyduję na oglądnięcie filmiku, mam słabe nerwy