reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

reklama
bedzie dobrze, nie ma co gdybac i tak nas nie ominie, ja od tygodnia w nocy sie budze i boje, a swoja droga tez wolałabym rodzic niz zeby borowac. :laugh:

Agutek ja też tak mam a przez ostatnie parę dni przed pójściem spać dostaję takiego stresu jakbym miała zdawać jakiś poważny egzamin ::) cały dzień mam spokój nawet tak o tym nie myślę ale jak tylko przyjdzie wieczór to od razu włącza mi się sters :p łapią mnie trochę skurcze tzn.Niunia jest bardzo nisko ułożona i pewnie to dlatego
Już bym chciała mieć to za sobą :)

Ja chyba jedank mimo wszystko wole narazie dentyste powiem Wam jesli cos sie zmieni ihhihhih ale w nocy przed zasnieciem mysle juz o TYM wielkim dniu no i czasem w snach porod tez mnie juz przesladuje...ale dla naszych Dziudziołek kazdy ból da sie przezyc(tak mysle>>>> ;))

jak dobrze Cie anno.u rozumiem i jeszcze wieczorem tak dobrze sie czuje te ruchy malucha, ja tez wpadam w stresa, moze nas juz bol nie bedzie tak doswiadczał, mówia ze przy drugim troche lzej i szybciej....., nie ukrywam na to licze ;)

Oj Agutek ja też na to liczę tak mówią że przy drugim poród jest lżejszy bo już jest wszystko przygotowane ale jak bedzie naprawdę to niedługo zobaczymy.BOJĘ SIĘ BAAAAAAAAAAAARDZO ::)

JEJKU MAŁY DZISIAJ TAK SIE WIERCI ZE JUZ WSZYSTKO MNIE BOLI CHYBA CZUJE ZE DZISIAJ JEGO DZIEN WOGOLE SAMA SIE BARDZO DZIWNIE DZISIAJ CZUJE

reklama
ZARAZ IDE SIE POŁOZYC CHYBA PRZESADZIŁAM Z TYM SIEDZENIEM I PRZY KOMPIE I WOGLE NIC DZISIAJ NIE ODPOCZEŁAM A TO ZLE W MOIM PRZYPADKU

Do góry