reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

A ja zaraz wychodze do gina! Dzisiaj mam caly zestaw badan! Znow krew, siusiu i ten cholerny cukier!!! Ale ciesze sie ze uslysze i moze znow zobacze mojego Allanka!!! Oby znow tylko nie narzekala na moja wage!!!

reklama
Kreciku-jak mówi Ola-dawaj znać co i jak

ja idę do gina w sobotę 27-go. wiecie, że żaden lekarz nie zlecił mi badania cukru? w sumie nic mi nie dolega ale chyba powinni, teraz to już za późno chyba.

Tak slyszalam ze ten cukier ciazowy to pozniej znika , nawet jezeli ktoras to zalapala podczas ciazy!!! Ale zawsze chyba lepiej zrobic bo jakis powod musza ci lekarze miec ze nas na te badania kieruja!!??
Moj pierwszy wynik byl 118/140 a ten co robilam ostatnio wyszedl 80/100!!! Niezla zmiana , chyba za duzo czekoladek pojadlam przed tamta wizyta!!!

KRECIKU -CZEKOLADKO oj rzeczywiście chyba za dużo czekoladek :laugh: :laugh: :laugh:a tak poważnie to mi też jeden cukier wyszedł podwyższony a po 2 tygodniach już wyszedł normalnie

DROGIE PANIE JESTESMY CORAZ BLIZEJ ROZWIAZANIA A JA BOJE SIE CORAZ BARDZIEJ ZE NIE DAM SOBIE Z TYM RADY CHOCIAZ Z DRUGIEJ STRONY ZZERA MNIE CIEKAWOSC JAK TO JEST CHORE CO?

Basieńko ale to jest normalne każdą z nas dopada w pewnien sposób strach tylko Wy jesteście w tej trochę lepszej sytuacji bo nie wiecie jak to jest a ja wiem i chyba bardziej się boje od Was ;)

reklama
Dziewczęta mogłybyśmy przekomarzać się która bardziej boi się o zdrowie maleństwa ale prawda jest taka że każda z nas nosi w sobie strach o maleństwo .Nigdy do końca ne możemy być pewne że wszystko jest w porządku ,możemy byc tylko pełne nadziei że będzie wszystko będzie dobrze

Do góry