reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Spytalam ostatnio mojej pani doktor o te czkawki malutkiego . Martwilam sie,ze cos jest nie tak...
A ona mi na to ,ze to jest taki sposob malenstwa na danie mi znac ,ze wszystko jest z nim w porzadku i ,ze jest silny i sie prawidlowo rozwija .
::) :laugh: ::) :laugh:

reklama
Moje maleństwo nie wpadło na taki pomysł uspokajania mnie, woli kopać po pęcherzu albo po żebrach, też skuteczne, tylko trochę bardziej bolesne ;) :laugh:

mam nadzieje, ze nie macie mi za zle ze czasem Was podczytuje.................poprostu przypominam sobie jak to ze mna bylo rok temu..........ehhhh

co do czkawki to Kuba mial taka, ze az caly brzuch mi podskakiwal hehe, z tego co uczylam sie w szkole czkawka wystepuje u dzieciaczka wtedy kiedy za bardzo nalyka sie wod polodowych, wtedy daje znac, ze jego organizm doskonale reaguje, poniewaz jest dobrze rozwiniety...........aha i po urodzeniu dzieciaczek tez ma czesto czkawke.....u Nas przeszlo po jakis 4 miesiacach............

KajaMaja pisze:
Czesc Joasiu, milo mi cie poznac .
Szybko zlecial ten rok ??

( a moj niunio wlasnie jak na zawolanie znow ma czkawke ! )

nawet nie wiem kiedy...........teraz jak patrze na mojego rozbojnika to az mi czasem lezka w oku stanie hehe

Kuba urodzil sie 23 lipca nad ranem, wiec poroc byl przez cala noc, nie trwal dlugo bo tylko 7 h, ale nie zapomne go przez cale zycie chyba...........bolu juz nie pamietam ani tych wszystkich niegogodnosci zwiazanych z porodem, tylko ta buziunie Kubaska jak polozna polozywa mi go na brzuchu i powiedziala " ma pani synka i w dodatku jaka sliczna czyuprynka" :)

Wam kochane tez to tak zleci...........nim sie obejzycie juz Maluszki beda z Wami...........a trudy porodu, z reka na sercu powiem, ze bylo warto!!!!

Joasiu czytaj kiedy tylko masz na to ochotę no i nie poprzestawaj na czytaniu tylko pisz i radź ile możesz nam "lajkonikom" ;)
Z jednej stronu Ci zazdroszczę, że masz już swojego maluszka na zewnątrz a z drugiej... uwielbiam te kopniaczki i do lipca spokojnie wytrzymam - mam nadzieję ;) ::) Cała ciąża mija mi baaardzo szybko, aż za szybko.

Joasiu, Kubuś poprostu śliczny jak masz jakieś jego zdjęcia jak był taki malusi jak nasze szkrabiki będą w lipcu to nam powklejaj to się wszystkie chętnie porozrzewniamy :)

reklama
babeczki teraz zmykam na wioseczke moja kochana troszeczke pobrykac z \malym, ale jak wroce to oczywiscie popisze, a Wy kochane pytajcie o co chcecie ( mam tu u Was kolezaneczko kochana Elpisika , ktora tez moze liczyc na moje rady!!) buzka

aha to Kubasek w dniu urodzenia a to drugie to obecne foto :)

Do góry