reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PORÓD - nasze pytania, wątpliwości, obawy...

Ja chyba tez wolalabym miec blizne, tym bardziej ze az tak nisko to to chyba nie jest, albo mi tak wysoko wloski nie rosna!!! ;) ;D

reklama
Niestety nie znam z autopsji przekazuję tylko zasłyszane informacje. Albo stety :laugh: :laugh:. Ale naprawdę myślę, że nie ma co się blizną przejmować. Jak trafisz na dobrego lekarza to Ci nie rozciacha pół podbrzusza jak rzeźnik, teraz podobno trochę się zmieniły techniki cięć cesarskich ale to trzeba by dokładnie lekarza wypytać, choć Kaju Twój pewnie nie będzie skory do rozmów na ten temat.

No bo to faktycznie juz niedlugo do porodu!! Olu nie martw sie, nawet jak nie urodzisz w terminie, tylko wczesniej to sie tylko powinnas cieszyc ze juz bedziesz swojego bobaska mogla tulic!!! Widzialas watek kwietniowek??? Juz o tym pisalam, ze tam malo ktora w terminie urodzila!!! Nie martw sie bez potrzeby!!! Urodzisz jak twoj organizm bedzie na to gotowy i ty nie masz na to wplywu!!!

Olciu nasze dzieciaczki są już na tyle silne by przezyć więc się nie martw, będzie dobrze. A poza tym to do lipca niedaleko więc ściskamy nózki i wytrzymujemy wszystkie:) Ja dzięki temu że już się dobrze czuję odrzucam myśli o przedwczesnym porodzie i Wy też o tym nie myślcie to i tak nic nie da, więc po co sobie dodatkowych stresów przysparzac, mamy ich już wystarczająco sporo. Bedziemy dumnie dzierżyć nasze brzuchale przez lato i zadna się nie wymiga ;) :laugh:

dasz radę!! tylko musisz na siebie uważać i pozwolić troszkę zarosnąć kwiatuszkom w ogrodzie;)

reklama
Ciagle zapominam ci kreciku odpisac,ze tez jakis tydzien temu zagladalam do kwietniowek i uderzyly mnie dwie rzeczy :
1. Tak jak mowisz,ze WIEKSZOSC urodzila przed terminem
2. Ze te bobaski juz TAAAAAAAAAKIE duze !

To sie zbliza do nas wielgasnymi krokami.................czy jestesmy na to gotowe czy nie !

Do góry