reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród -nasze oczekiwania i obawy.

reklama
Czy ktos zna juz date porodu????
Jak nie to ja pierwsza poznalam przed chwila:szok:
Na koniec wizyty lekarz kazal mi wybrac dzien pomiedzy 7-11 maja i bedzie mnie ciął:szok::eek:teraz wizyta za 2 tyg i KTG co tydzien sie zacznie.

Pieszczoszka ja tak bo mam wskazanie:tak:zaswiadczenie od okulisty bo mam jaskre najprawdopodobniej, jestem po serii badan wlasnie. Poza tym jestem juz po jednym cieciu.

Ja sie czulam swietnie, jak maly mial 5 dni to ja na zakupach po spodnie bylam:-Da maz z dzieckiem. Po powrocie do domu nie bylo opcji ze ja obolala lezalam, siedzialam sobie caly dzien normalnie na kanapie:tak:a to byla 4 doba po. Ale nie chce zapeszyc:no:w koncu drugie ciecie w tym samym miejscu to juz inna bajka...

reklama
Do góry