reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Kingaz,
Piorę w Persilu sensitive i lenorze. Nie prałam jeszcze bielizny, mam plany co do proszku Dzidziuś. W Jelpie prałam przy Córce i do pobrudzonych ubranek to sie nie sprawdzał wcale. Do proszku dzidziuś przekonały mnie Dziewczęta od nas z Forum. Pachnie rzeczywiście ładnie!

malgosia_76 piorę czyste i nowe ciuszki żeby je odświeżyć więc nie widzę czy działa czy nie działa :) o dzidziusiu tez sporo dobrego słyszałam, a cos wiesz o loveli tym mleczku do prania? nie dośc że gadzetów dla dziecka tyle ze sama nie wiem co potrzebne a co zupełnie zbędne to jeszcze wybór proszków,,, a kiedyś tylko cypisek był,,,

Patrycja ja sie obawiam ze zaczne rodzic w pracy a z pracy mam dosc daleko do szpitala. Ale mowia ze nie ma co sie spieszyc do szpitala takze mam nadzieje ze zdarze.

No i musze wam przyznac ze ostatnio stalam sie bardzo spokojna co do porodu. Wiem ze dam rade i nawet zaczynam mnie to troszke cieszyc ze bede miala okazije przezyc to. No i to sie robi u mnie takie wyznanie ze ja musze to jak najpeliej pokonac. Ale tak zeraz mowie zobacyzmy co bede mowic pod koniec wrzesnia ;)

W Selgrosie Kochana, a co nabyć Ci droga kupna jak tam będę?
O loveli to samo co o Jelpie.
Bielizne na początku będę praćtylko w Dzidziusu. Wcześniej tego nie robiłam, ale potem zaraz wskakuję na nasze proszki (tzn. te co używam dla Rodzinki), Olka sie nie uczuliła, a prałam wszystko łącznie z pieluchami, to może małemu tez nic nie będzie!

Termin mam na 25 paźdżiernika, wiem już że to córeczka! Mam nagrane na filmie i nie da sie pomylić - widać baardzo wyraźnie. :D

a ja nie mam żadnego filmu,nie wiem jaka płeć dziecka,ale mam jedno zdjęcie Usg z 16 tygodnia,więc patrząc na nie głaszcze mój brzusio i zastanawiam się co w nim siedzi ;D ale intuicja mi mówi,że chłopczy-Michałek albo Karolek :laugh:

reklama
Do góry