reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród już niedługo.........

mnie filmiki z porodu nie przerażają. Nie boje się bólu ani nacinania - bo już raz to przeżyłam i wiem jak to jest. Najbardziej boję się że cos pójdzie nie tak, że dzidzia przeze mnie może urodzić sie niezdrowa. Że źle bedę oddychać i dzidzia będzie niedotleniona.

reklama
Gufi, ja tez najbardziej boje sie nie porodu czy bolu ale tego jak przejdzie przez to moje malenstwo, czy wszystko bedzie dobrze z nim!

Mnie też się bardzo te dzidziolki podobają ;D

Renee własnie mnie tam nic nie przeraża. Tak naprawdę jest mi obojętne jak urodzę, chociaż zaczynam nastawiać się psychcznie na CC, chyba ze Lenka obróci się główką w dół ;)

Eno, spokojnie dzidzie mają czas żeby się obrócić ;) oczywiście kilka procent maluchów tego nie czyni i wtedy jest cc :p

A ja mam nadzieję, że moje maluchy pięknie ułożone główkowo obrócą się jeszcze tyłkami do wyjścia ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry