reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród i trochę przed

reklama
Fajne linki dziewczyny, choc mam odczucie, ze im wiecej czytam, tym jestem bardziej niecierpliwa, a mam jeszcze tyle czasu, nie wiem czy nie nie wsciekne z tego czekania, juz wszyscy zaczynaja pytac KIEDY?

Cześć Dziewuszki:*;-) A ja od ok. tygodnia śmigam do toalety 4-6 razy dziennie(w tej drugiej sprawie:-D).
Nie wiem co się dzieje...poza tym mam okropne skurcze krzyża, które przechodzą na podbrzusze. Jeszcze jak siusiam mam wrażenie, że drętwieje mi krocze:szok: Na szczęście w środę idę do lekarza...jeśli wcześniej nie urodzę, bo datę i tak cofał mi 2 razy:D:-D
Chcę już mieć Dzidziusia przy piersi:-)

Dam znać Wisienko, dam znać;-) Może akurat jakieś rozwarcie mi się zrobiło przez te skurcze...albo coś:-D
Chciałabym już mieć za sobą ten poród:-)

Foczusia, a kto by nie chcial??? Mam nadzieje ze to TO

Rozmawialam z mama o jej porodach i takie objawy mi podala:
- ok 2 dni przed wyjatkowy przyplyw energii
- brak skurczy przepowiadajacych
- duza ilosc sluzu kilka godzin przed
- pojawienie sie skurczy - od razu regularnych, czestotliwosc co 5 min:szok:

kociatka to może akurat Ty też tak będziesz miała:-)
Ja też gadałam z Mamunią na temat jej porodów i tylko mnie przeraziła mówiąc, że przy każdym porodzie miała skurcze krzyżowe:szok:
Normalnie szok w trampkach..hahaha:-D I jak tu się nie bać:-)

Ja kiedys czytalam, ze przy porodzie ma sie bole podobne do okresowych, tzn. jesli majac @ masz bole krzyzowe, to najprawdopodobniej przy porodzie tez beda bole z krzyza, a jesli nie, to nie. Mnie nigdy nie bolal krzyz przy @ i w czasie porodu nie mialam boli krzyzowych. To tak ode mnie.;-)

A tu cos po kolei o ciazy i o porodzie Od poczęcia do narodzin - Sciaga.pl

reklama
Do góry