reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród i trochę przed

reklama
Fajne linki dziewczyny, choc mam odczucie, ze im wiecej czytam, tym jestem bardziej niecierpliwa, a mam jeszcze tyle czasu, nie wiem czy nie nie wsciekne z tego czekania, juz wszyscy zaczynaja pytac KIEDY?

Cześć Dziewuszki:*;-) A ja od ok. tygodnia śmigam do toalety 4-6 razy dziennie(w tej drugiej sprawie:-D).
Nie wiem co się dzieje...poza tym mam okropne skurcze krzyża, które przechodzą na podbrzusze. Jeszcze jak siusiam mam wrażenie, że drętwieje mi krocze:szok: Na szczęście w środę idę do lekarza...jeśli wcześniej nie urodzę, bo datę i tak cofał mi 2 razy:D:-D
Chcę już mieć Dzidziusia przy piersi:-)

Dam znać Wisienko, dam znać;-) Może akurat jakieś rozwarcie mi się zrobiło przez te skurcze...albo coś:-D
Chciałabym już mieć za sobą ten poród:-)

Foczusia, a kto by nie chcial??? Mam nadzieje ze to TO

Rozmawialam z mama o jej porodach i takie objawy mi podala:
- ok 2 dni przed wyjatkowy przyplyw energii
- brak skurczy przepowiadajacych
- duza ilosc sluzu kilka godzin przed
- pojawienie sie skurczy - od razu regularnych, czestotliwosc co 5 min:szok:

kociatka to może akurat Ty też tak będziesz miała:-)
Ja też gadałam z Mamunią na temat jej porodów i tylko mnie przeraziła mówiąc, że przy każdym porodzie miała skurcze krzyżowe:szok:
Normalnie szok w trampkach..hahaha:-D I jak tu się nie bać:-)

Ja kiedys czytalam, ze przy porodzie ma sie bole podobne do okresowych, tzn. jesli majac @ masz bole krzyzowe, to najprawdopodobniej przy porodzie tez beda bole z krzyza, a jesli nie, to nie. Mnie nigdy nie bolal krzyz przy @ i w czasie porodu nie mialam boli krzyzowych. To tak ode mnie.;-)

A tu cos po kolei o ciazy i o porodzie Od poczęcia do narodzin - Sciaga.pl

reklama
Do góry