reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Mnie też kilka razy wydawało się, że coś zrobiło pyk tam w środku, jak siusiam... ale nic sie nie działo, więc to pewnie co innego heh
kociatka
Wydaje mi sie, ze miednica nam "trzeszczy" jak siadamy na kibelku. Tez tak mam. U niej bylo wyrazne "cmok". Ok 50 min przed narodzinami synka
Jesli sen jest oznaka zblizajacego sie porodu, to ja chyba tez zaraz urodze Wisienka. Spie jak kot
Jesli sen jest oznaka zblizajacego sie porodu, to ja chyba tez zaraz urodze Wisienka. Spie jak kot
Corin
Mama Trójki :)
Hsha, jesli sen jest objawem to ja na 100 % finiszuje, od wczoraj moglabym spac caly czas
dodi_misia
Corin, a co powiesz o mnie?? ja śpię do południa (a czasami wstaję, jak musze po Misię isc do przedszkola na 14) już od początku ciąży, a na poród sie jakoś nie zapowiada
konwalianka
Mały bąbelek
to i ja dołączę do tego grona, bo od tygodnia godzina 22:30 a ja już bym spała.. wcześniej chodziłam spać o 24.00-1.00 a teraz się nie da.. oczywiście w ciągu dnia tez śpię..
dodi_misia
Ja tam spać idę koło północy, ale za to w dzień, jak się polozę po śniadaniu, to do wieczora bym mogła gnić
kociatka
Oj, widze ze nie tylko ja tak mam:-) Wczesniej sypialam 6-7 godzin na dobe, nigdy popoludniami (pracowalam do wieczora) a teraz
dodi_misia
Jezuuu, 6-7 godzin, to bym chodziła jak spiąca królewna ja tak z 10 potrzebuję,a czasami przesypiam nawet 11-12 no 12 może przesadziłam, ale 11 już się nieraz zdarzyło hehe
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Corin, a co powiesz o mnie?? ja śpię do południa (a czasami wstaję, jak musze po Misię isc do przedszkola na 14) już od początku ciąży, a na poród sie jakoś nie zapowiada
Co innego jak ktos jest spiochem a co innego jak ktos nagle zaczyna spac jak misiek zima ;-)
Nie biore tego na powaznie ;-)
Podziel się: