reklama
T
tigger
Gość
Agutku, trzymamy za was kciuki!!:-)
Agutku, szybkiego porodu życzę , należy cie sie taka mała nagroda za to czekanie na dzidzię ;-)
a ja kiedy??
JMM jak to kiedy? - dzis masz termin - nasz termin , którego ja nie doczekałam:-) Do roboty;-)
Agutku - trzymam kciuki
JustineMyMind
Mama Laureńki
JMM jak to kiedy? - dzis masz termin - nasz termin , którego ja nie doczekałam:-) Do roboty;-)
i co z tego że dzisiaj
moja córa nie ma kalendarza
nic sie nie dzieje
i bedzie przeterminowana
JAK JA NIE CIERPIE CZEKAĆ!!!!!!
T
tigger
Gość
a ja mialam dzisiaj w nocy skurcze:-) - takie bardzo nieregularne, ale jednak...czyzby jednak sie zblizalo?:-)
moj maz sie juz podekscytowal i dzisiaj o 6 rano, jak wychodzil do pracy, wyszukal swoje kapielowki i kazal mi naladowac baterie w aparacie, tak na wszelki wypadek;-)
moj maz sie juz podekscytowal i dzisiaj o 6 rano, jak wychodzil do pracy, wyszukal swoje kapielowki i kazal mi naladowac baterie w aparacie, tak na wszelki wypadek;-)
hej dziewczyny!! chcialam tylko napisac ze urodzilam 9 marca, dzien przed terminem ale wlasciwie juz 2 dni przed sie zaczelo..mialam cesarskie ciecie po 17 h porodu!!mimo ze mialam zwezona miednice kazali mi sie meczyc-po czym powiedzieli ze i tak by nie przeszla..mam juz za to sliczna coreczke Sare..no i musze uciekac od komputera. pozdrawiam wszytskie oczekujace oraz te ktore juz maja swoje malenstwa ze soba!!
reklama
T
tigger
Gość
domi03 - gratulujemy coreczki!!:-):-)
Podziel się: