reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
To pewnie były te przepowiadające, bo to je właśnie ponoć odróżnia od porodowych, że porodowe przy kąpieli w ciepłej wodzie nie ustają, a przepowiadające tak.
Ale nie martw się, pewnie lada dzień urodzisz skoro masz już jakieś bolesne skurcze :tak:

Ale nie martw się, pewnie lada dzień urodzisz skoro masz już jakieś bolesne skurcze :tak:
Wiesz co Agutko, chyba nie masz racji...:baffled::no:
U mnie np. skurcze przepowiadające pojawiły sie już daawno temu (jakieś 2 miesiące temu)
Raz są bolesne (tylko troche bolą), innym razem w ogóle nie czuje bólu tylko brzuch sie odkształca i twardnieje a czasami (od niedawna) bardzo bolą:baffled: - to ból przypominający ból miesiączkowy tylko troche słabszy (bo ja miałam MEGAbóle miesiączkowe połączone z biegunką i omdleniami:sick:) a mimo to NADAL NIE RODZE :no::baffled:
więc to chyba zależy od kobiety i na nic tu nie ma reguły :no::no:

Ja przepowiadające miałam juz od 8 miesiąca- tylko te sa inne od tych które mam teraz.wczesniej napiecie brzucha i twardnienie, a teraz ból jest inny opsujący do kregosłupa i taki miesiączkowy.Zreszto co by to nie było kazdy skurcz czemuś służy :-)....mam nadzieje ze te słuzą skróceniu szyjki macicy i przygotowaniu jej do przejscia maluszka.W koncu kiedys sie to zacznie i chyba nie bede musiala czekac jeszcze 2 tygodnie bo bym chyba zwariowała.
Obecnie czuje sie dobrze, rano troche bolało teraz nie...i nadal czekamy :-)

dzieczyny mam wiesci od melanie

napislam mi dziisiaj rano ze odeszly jej w nocy wody:szok:

pojechali do szpitala ale kazali czekac bo skurcze jeszcze nieregularne i nic konkretnego sie nie dzieje

ale cos mie sie zdaje ze w ciaga najblizszych 2-3 dni mel do nas dolaczy

przeprowadzka jej porod przyspieszyla :-D :-D

reklama
Do góry