reklama
A
Agutek
Gość
Tez mi sie wydaje ze MRs jest juz po :-)...
A ja jestem po dobrym sexe z mężem ;-)....i dzis wlasnie miałam takie bóle jak na miesiączke , takie delikatne pobolewanie.....no jakbym jutro sie rozdwoiła to by było fajnie i tata by był i cała niedziela przed nami...
No ale jak na razie to brzuch jest a ona nadal tam siedzi :-)
Mnie brzuch pobolewa już ponad tydzień jak na okres i wiem już, że wcale to nie jest zwiastunem rychłego porodu, bo jakoś nadal nie urodziłam
Byłam wczoraj u lekarki. Nie zbadała mnie wewnętrznie, bo uznała, że tydzień temu nie było rozwarcia jak mnie badała, więc nie będzie mnie męczyć. Zrobiła mi usg i wszystko w porząsiu, wody utrzymują się na poziomie, ruchy oddechowe maleństwo ma...Powiedziała, że najlepiej żebym w weekend urodziła...fajnie tylko jak ja mam to zrobić Jeśli nie urodzę w środe do szpitala do porodu już...załamka :sick:
A seks na mnie w ogóle nie działa...
malaga
Fanka BB :)
Dokładnie Tak się bałam lewatywy, cewnikowania.. Lewatywa była nieprzyjemna, bo miałam wrażenie, że zaraz pęknę, albo gorzej - nie utrzymam Ale nic poza tym - zero bóluMi robili w szpitalu jak byłam na wywołaniu i muszę powiedzieć, że wiele krzyku o nic...nie wiem czemy wszyscy to tak przeżywają, ale trwa to zaledwie kilka sekund a po minucie już się siedzi na kibelku...
Zakładaniem i wyjmowaniem cewnika straszyła mnie siostra, że tak strasznie boli.. No cóż, mnie nie bolało
Ogólnie i jedno i drugie to nic strasznego
A
Agutek
Gość
Ja powiem szczerze, że nawet wolę aby zrobił mi to profesjonalista, który na codzień się tym zajmuje, a nie samemu się siłować w domu, albo jeszcze prosić męża o to, który podejrzewam miałby problem żeby zrobić to tak samo szybko i bezboleśnie co pielęgniarka ;-)
Witam ja dzisiaj mam 39 tydzien i strasznie sie niecierpliwie,bo wlasciwie nie mam zadnych konkretnych objawow, oprocz pobolewania w pachwinach i kosci lonowej,, nio i od czasu do casu boli miesiaczkowych, skurcze tez mam bardzo delikatne,, cos czuje ze moja dzidzia nie spieszy sie specjalnie na ten swiat..a ja juz bym tak bardzo chciala ja zobaczyc ..chociaz troszke sie boje bo czeka mnie cesarskie ciecie ..
Lajla83
Fanka BB :)
właśnie byłam na ktg zapis ok rozwarcie i szyjka tak jak ostatnio, ale nieziemsko się wkurzyklam bo dzisiaj i jutro nie ma miejsc na porodówce i właśnie jak wróciłam do domu to na wkładce miałam jakieś brązowawe plamy:sick: fajnie jak zaczne rodzić dzisiaj a tu brak miejsc
A
Agutek
Gość
roksi a skurcze ci na ktg wychodza?
A
Agutek
Gość
to ja już nie rozumiem tego ktg
ciebie, jak piszesz łapią skurcze, a ktg ich nie pokazuje...ja skurczy nie czuję a wg ktg jakieś tam delikatne wychodzą..dziwne to wszystko
a jeśli chodzi o miejsce w szpitalu to co, jakbys przyjechała to cię odprawią z kwitkiem?
ciebie, jak piszesz łapią skurcze, a ktg ich nie pokazuje...ja skurczy nie czuję a wg ktg jakieś tam delikatne wychodzą..dziwne to wszystko
a jeśli chodzi o miejsce w szpitalu to co, jakbys przyjechała to cię odprawią z kwitkiem?
reklama
Podziel się: