reklama
malaga
Fanka BB :)
Bezboleśnie jest w trakcie, gorzej, jak znieczulenie przestaje działać Ja na życzenie nie chciałabym cesarki Bałabym się jak cholera porodu naturalnego, ale płacić za to, żeby mnie pocięli??Myślę, że kobiety zastanawiają się nad cc na życzenie ze strachu przed bólem. Ja też wolałabym, żeby to odbyło się bezboleśnie, ale cóż?
A
Agutek
Gość
hej dziewczyny
a myslalyscie o cesarce? takiej na zyczenie? wczoraj mi sie narodzil ten pomysl, wiec moze sie zdecyduje, mam czas donamyslu do wtorku, do spotkania z polozna. Co o tym myslicie?????????????? pozdrawiam
Jestem przeciwniczką cesarki na życzenie.
Co innego ze względów zdrowotnych, ale prosić się samemu o ciachanie i jeszcze za to płacić? O nie
A
Agutek
Gość
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2007-f112/lutowe-dzieciaczki-i-gratulacje-dla-mamus-8224/
no to teraz my powinnyśmy zacząć
Wow, ale im szybko idzie...Połowa lutego i już tyle bobasków. A jakie słodkie wszystkie są :-)
malaga
Agutek - u nas w połowie marca będzie podobnie ;-)Wow, ale im szybko idzie...Połowa lutego i już tyle bobasków. A jakie słodkie wszystkie są :-)
A
Agutek
Gość
Agutek - u nas w połowie marca będzie podobnie ;-)
Mam taką nadzieję...
chociaż wizja, że ja moge rodzić dopiero w połowie marca akurat wcale mnie nie pociesza
A
Agutek
Gość
Och dziękuję ci kochana, bardzo bym chciała :-)
Ale przeczucia inne
Będę jednak liczyła na twoje ;-)
Ale przeczucia inne
Będę jednak liczyła na twoje ;-)
cześc kochane marcóweczki- przepraszam, że się wtrącę, ale cieszcie się swoimi brzuniami póki są, bo potem to się troszkę za nim tęskni..;-) Poza tym jak się dzidziuś urodzi to zaczynają się zarwane nocki, dieta przy karmieniu piersią (oj, nieraz w styczniówkach wzdychamy, że w ciąży to można było jeść co się chce, a teraz same zakazy, bo albo nie służy maluszkowi albo uczula..) i różne inne niedogodności, które jednak są niczym w porównaniu z radością tulenia dzieciaczka Więc wyśpijcie się teraz dobrze, najedzcie ulubionymi przysmaczkami, idźcie do kina,fryzjera, kosmetyczki itp, doczytajcie ulubioną książkę i pamiętajcie, że stare przysłowie pszczół mówi :" jak wlazło to i wylezie!"
reklama
Lajla83
dobre" jak wlazło to i wylezie!"
Podziel się: