reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

POROD:)co?gdzie?kiedy?z kim?jak?itd

A ja wczoraj byłam na KTG i plaża czyli żadnych skurczy.... Jutro też jade. Szujka krótka 2 cm ale to wszystko. Ach......

reklama
No i wróciłam z KTG i.... coś się zapisało ale nieregularnie. Lekarka powiedziała, że jak wieczorem sie zrobią regularne to mam przyjeżdzać...... Mam też skierowanie na usg ale dopiero na 12.06 mnie zapisali wiec do tej pory mam nadzieje, że urodze!!!!!!!!! EMILKA wyłaż!!!!!!!!! ;D

Dziewczyny dziękuję za wsparcie, ale mam pytanie. Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na upierdliwy katar, bo odczekałam już grzecznie 7 dni, a on zamiast mniejszy to większy i już zaczynam się wkurzać, bo jakby co to nawet nie mam jak oddechu złapać????

sumko - ja na zatkany nos wciagam dziurkami kranowe ...mi pomaga..a jak nie to kropelki dla dzieci xylometazolin
kuruj sie!!!!

Wiem, co przeżywasz, Sumko, bo ja miałam to 2 tygodnie temu. Ja podleczyłam sie biorąc witaminę C - 2xdziennie po 2 tabletki, płukałam gardło sokiem ze świeżo wyciśniętej cytryny, 2 tabletki Rutinoskorbinu rano, nos płukałam STERIMARem - bardzo fajny i nadaje się nawet dla noworodków, więc na pewno nie zaszkodzi. U mnie pomogło, choć też trwało to w sumie ponad tydzień...

Powodzenia w walce z choróbskiem!! Kuruj się, bo poród tuż tuż!! :)

dzisiaj ide do gina i trzymajcie kciuki dziewczyny, zeby juz wyznaczyl termin cesarki, bo w srode konczy mi sie 38 tydzien...... ;D ;D
ide na 18.30, jak wroce to zaraz Wam napisze co i jak....
:) :) :) :) :)

reklama
Aniu pisałs ze mam poczekac na ciebie a tu widze ze to ty bedziesz pierwsza ;) ;) odezwij sie koniecznie jak wrócisz bo jezeli ci lekarz wyznaczy termin to bede gadac ze swoim synem zeby sie razem urodzili maz mi juz zyc nie daje bo juz by chcial zeby Kacper był z nami ja go doskonale rozumiem tez bym juz chciał go przytulić

Do góry