reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
klamko wspolczuje bo ja juz wariuje a jestem w tyle za Toba ;D
klamka
Matka Polka:)))
No i wróciłam z KTG i.... coś się zapisało ale nieregularnie. Lekarka powiedziała, że jak wieczorem sie zrobią regularne to mam przyjeżdzać...... Mam też skierowanie na usg ale dopiero na 12.06 mnie zapisali wiec do tej pory mam nadzieje, że urodze!!!!!!!!! EMILKA wyłaż!!!!!!!!! ;D
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Dziewczyny dziękuję za wsparcie, ale mam pytanie. Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby na upierdliwy katar, bo odczekałam już grzecznie 7 dni, a on zamiast mniejszy to większy i już zaczynam się wkurzać, bo jakby co to nawet nie mam jak oddechu złapać????
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
polecam Afrin dla dzieci,naprawdę dobry!
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wiem, co przeżywasz, Sumko, bo ja miałam to 2 tygodnie temu. Ja podleczyłam sie biorąc witaminę C - 2xdziennie po 2 tabletki, płukałam gardło sokiem ze świeżo wyciśniętej cytryny, 2 tabletki Rutinoskorbinu rano, nos płukałam STERIMARem - bardzo fajny i nadaje się nawet dla noworodków, więc na pewno nie zaszkodzi. U mnie pomogło, choć też trwało to w sumie ponad tydzień...
Powodzenia w walce z choróbskiem!! Kuruj się, bo poród tuż tuż!!
Powodzenia w walce z choróbskiem!! Kuruj się, bo poród tuż tuż!!
reklama
agusia24
Fanka BB :)
Aniu pisałs ze mam poczekac na ciebie a tu widze ze to ty bedziesz pierwsza odezwij sie koniecznie jak wrócisz bo jezeli ci lekarz wyznaczy termin to bede gadac ze swoim synem zeby sie razem urodzili maz mi juz zyc nie daje bo juz by chcial zeby Kacper był z nami ja go doskonale rozumiem tez bym juz chciał go przytulić
Podziel się: