reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Oj tez co USG slyszę, że dziewucha jak nic, tylko sama nie uwierze dopoki nie zobacze, u meża w rodzinie 4 chlopów, ja tez mam tylko brata, dlatego opcja dziewczynki jest dla mnie jeszcze niewiarygodna....... i byc może będzie podobnie jak u Ciebie OLU))
to całe ktg to nie zawsze prawde mówi moja kumpela ze szpitala cały dzien sie zwijała z bólu wieczorem zabrali ja na ktg a tam nic połozna mowiła ze tu skurczy nie widac, to zawołali lekarza on ja zbadał a tam rozwarcie na 5 cm smiał sie ze dziecko zgubi wzieli ja od razu na porodówke. Pol godziny i mała juz na swiecie
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Olka , jesli nie urodze do 14.06 to ide na wywolanie, juz mam skierowanie, wiec napewno zaaplikuja mi oksytocyne. Opinie sa rozne ale na ogol takie ze mozna sobie palce odgryzc z bolu bo bez oksytocyny to przynajmniej sa przerwy miedzy skurczami a po nie masz nawet czasu na glebszy oddech. Ja nie wiem juz w co wierzyc, chyba kazdy przezywa indywidualnie, ale boje sie tego panicznie i robie wszystko zeby urodzic przed 14stym.
Jestem po ............. totalna załamka
skurczy zero
rozwarcia 0 - szyjka od dwóch tygodni sie nie zmieniła (czyli skrócona i miękka - taka jak 2 tgodnie temu)
Wyszłam ze szpitala to sie jak bóbr poryczałam.........
w piętek kolejne ktg i w poniedziałek - a potem to mam nadzieję że będą wywolywac.......
Ale moze te dzieci w rodiznie mojego męża takie nieprędkie - bo jego bratowa trójkę dzieci rodizła 2 tygodnie po terminie a i mó mąż się urodził 2 tygodnie po terminie
nie wiem już co robić, jestem załamana............... - zostałą mi jeszcze ta pieprzona rycyna.... chyba się zdecyduje na nią.....
także jesli pozwolicie troszke z wami posiedzę jeszcze bo już na pewno zostaną czerwcówką..........
skurczy zero
rozwarcia 0 - szyjka od dwóch tygodni sie nie zmieniła (czyli skrócona i miękka - taka jak 2 tgodnie temu)
Wyszłam ze szpitala to sie jak bóbr poryczałam.........
w piętek kolejne ktg i w poniedziałek - a potem to mam nadzieję że będą wywolywac.......
Ale moze te dzieci w rodiznie mojego męża takie nieprędkie - bo jego bratowa trójkę dzieci rodizła 2 tygodnie po terminie a i mó mąż się urodził 2 tygodnie po terminie
nie wiem już co robić, jestem załamana............... - zostałą mi jeszcze ta pieprzona rycyna.... chyba się zdecyduje na nią.....
także jesli pozwolicie troszke z wami posiedzę jeszcze bo już na pewno zostaną czerwcówką..........
reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
głuszek biedactwo, obawiam sie ze tez tak bede ryczec Pociesz sie ze dla ciebie to juz naprawde niedlugo bo jesli nie naturalnie to dostaniesz oksy. i bedzie dobrze . Ciezko nam ale musimy sie wziac w garsc, zacisnac zeby i czekac az sie te nasze malenstwa zdecyduja...A moze by jakas zaprzyjazniona polozna masaz szyjki wykonala, to napewno pomoze !
Podziel się: